Melih Gökçek 3 gün kendine gelemez dedirten yanıt Gökhan Zan açtı ağzını yumdu gözünü

Melih Gökçek 3 gün kendine gelemez dedirten yanıt Gökhan Zan açtı ağzını yumdu gözünü
Gökhan Zan, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da yaptığı konuşmayı alarak "Oğlum evladım futbolcu olacağına artist olsaydın" diyen Melih Gökçek'e şimdiye kadar verilmiş en kapsamlı yanıtı verdi.

Melih Gökçek'i yerin dibine sokan Gökhan Zan, Gökçek için 'Zavallı bir jeliboncu', 'Devletin malına çökmüş mafyavari bir şahsiyet' ifadelerini kullandı.

Hataylı olan ünlü futbolcu Gökhan Zan, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hükümete seslenerek "3 gün bizi terk ettiniz ölüme, istemiyoruz sizi burada!" sözleri ile isyan etmişti. Melih Gökçek, Gökhan Zan'ın çok ses getiren bu sözlerini alıntılayarak Gökhan Zan'a 'artist' dedi.

Gökhan Zan'dan kendisine artist diyen Melih Gökçek'e uzun ve iğnemelerle dolu bir yanıt geldi.

Gökhan Zan Melih Gökçek'e zavallı bir jeliboncu diyerek Gökçek'in kendi halkına ihanet eden, kendi partisi tarafından hain ilan edilen, aynı masada yemek yedikleri tarafından cenaze törenlerinde görmezden gelinen biri olduğunu söyledi.

Gökhan Zan Melik Gökçek'e devletin malına çökmüş mafyavari bir şahsiyet diye seslendi.

Gökçek'e "Helal ülkenin haramzade siyasetçisi Sayın İ… Melik Gökçek" diye hitap eden Gökhan Zan kendi gözünde Melih Gökçek'in pul kadar değeri olmadığını belirterek Gökçek'in utanma eşiğinden atlamış, siyasetin yüzsüzü bir canlı türü olduğunu söyledi.

Melih Gökçek hakkında çeşitli nitelendirmelerde bulunan Gökhan Zan Gökçek'in parsel parsel işlediği veballeri ve aldığı ahları yedi hamamda yıkasa da temizleyemeyeceğini, Gökçek'in film setlerini kötü artisti bile olamayacağını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.