Avuç avuç dökülen saçlara son verecek 'Mucizevi formülün sırrı ortaya çıktı'

Avuç avuç dökülen saçlara son verecek 'Mucizevi formülün sırrı ortaya çıktı'
Kadın erkek fark etmeksizin dökülen saçlar can sıkıcıdır. Eğer bunun için güçlü bir formül arıyorsanız dökülmeyi şıp diye durduracak bir önerimiz var.

Saç dökülmesi problemi, yaşa veya cinsiyete bağlı olmaksızın kişileri rahatsız eder. Erkeklerde daha fazla görülse de herkes için temel saç probleminin başında dökülme gelir.

premature-baldness.jpg

Sağlıklı saçlara sahip olmak için ve iyi bir bakım uygulamak için pek çok kimyasal yöntem sunulur. Ancak bunlar doğal olmadıklarından geçici çözümler olarak kalır. Oysa doğal olarak saç dökülmesini önleyecek harika bir yöntem var.

hair-loss-woman-brush-scaled.webp

DÖKÜLME ÖNLEYİCİ DOĞAL YÖNTEM

Saçların dökülmesinin önüne geçmek, kökleri güçlendirmek ve vitamin deposu haline getirmek için doğal yağlardan yararlanabilirsiniz. Peki, hangi doğal yağ bu soruna iyi gelebilir?

Saç dökülmesini şıp diye kesecek en önemli yağlardan biri soya yağıdır. Mucizevi etkileriyle soya yağı, saçlarınızı kökten uca sağlıkla doldurur.

i.webp

Soya yağının içerdiği E vitamini ve Omega-3 yağ asitleri, saçların köklerini besler, saç boylarınınsa keratin vitamini yönünden desteklenmesini sağlar. Daha güçlü saçlar için soya yağı kullanılabilir. Böylece saçların dökülmesi de durur.

screen-1.jpg

SAÇ DİPLERİNDEKİ KAŞINTIYA DA İYİ GELİR

Soya yağı, saç diplerinde oluşan kaşıntı ve pul gibi dökülmeleri önlemede de oldukça etkilidir. Kepek sorunu olanlar soya yağı kullanabilirler. Derinin beslenip nem kazanmasını sağlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.