Göz şekliniz karakterinizi ele veriyor 'Büyük gözler buna işaret ediyor'

Göz şekliniz karakterinizi ele veriyor 'Büyük gözler buna işaret ediyor'
Karakteristik özellikleriniz hakkında ipucu veren birçok fiziksel özelliğiniz olabileceğini düşündünüz mü?

Karakteristik özellikleriniz hakkında ipucu veren birçok fiziksel özelliğiniz olabileceğini düşündünüz mü? Davranışsal bilim, gelişen olaylara yönelik jest ve mimik kullanımının zaman zaman eşsiz olabildiğine söylemlerde bulunmuş ve bunu bir takım deneylerle sınama yoluna gitmiştir. Aslında insanların taşıdığı birçok özellik sayesinde diyologlara gerek duyulmadan farklı çözümlemeler yapılabilir. Bunlardan birinin de göz şekliniz olduğu öne sürülmektedir. Zaman içerisinde bu konuda farklı savlar geliştirilmiştir. Öte yandan bu durumun edebiyatta bile bir yansıması mevcuttur.

BÜYÜK GÖZLER

Eğer göz bebekleriniz büyükse, küçük olaylara verdiğiniz minimüm düzey tepkileri dahi gizlemekte güçlük çekersiniz. Bu nedenle davranışsal analizlerde bu kişiler tez canlı olarak nitelendiriyor.Açık fikirli ve dürüst olarak imajını daha kolay elde edebildikleri için sosyal çevrelerinin daha geniş olacağı öne sürülüyor.

KÜÇÜK GÖZLER

Küçük gözlere sahipseniz, pratik zekanızı harekete geçirmek noktasında diğer insanlardan daha atık olduğunuz ileri sürülüyor. Öte yandan gözlerinizin verdiği bu avantajla duygularınızı daha kolay saklayabildiğiniz de yaygın söylemlerden biri olarak öne çıkıyor.

ÇEKİK GÖZLÜLER

Davranışsal olarak analize tabii olmasa dahi toplum arasında kabul görmüş inanışlar çerçevesinde bakıldığında genellikle çekik gözlü insanlar dışa dönük olarak nitelendirilir.Bu göz tipine sahip kişilerin sıkı bir fırsat takipçisi oldukları ve çok yönlü çalışabildikleri de yapılan yorumlar arasında yer alıyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.