Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı! 5 burç için alarm çanları çalıyor

Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı! 5 burç için alarm çanları çalıyor
Ünlü astrolog Dinçer Güner, medya hesabından haftalık burç yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 5 burç için alarm zilleri çalıyor.

Astroloji, çoğu zaman birçok kişi tarafından önemli görülür. Güneş’in ve Ay’ın, hatta tüm gezegenlerin hareketi, duygularımız ve karakterimiz üzerine etki gösterir.

24 Nisan'da Akrep burcunun 4. derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Dinçer Güner 12 burç için anlattı. 3 burç için ayrılık, 2 burç için maddi kayıp var.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; yurt dışı, yabancılar, eğitim, hukuki konular, medya, satış, pazarlama gibi konular olabilir. Bu dolunay zamanı bu konularda üzerinizde baskı varmış gibi hissedebilir hatta biraz huzursuz olabilir. Bu dönem adeta hayatın kontrolü yeteri kadar elinizde değil ve birileri arkanızdan iş çeviriyormuş gibi gelebilir. Hatta çeviriyor da olabilir. Yurt dışı ile ilgili işlerinizi halledebileceğiniz bu dolunayda özellikle yukarıda saydığım konu başlıklarında ilişki yönetimine ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Tatil planları yapabilir, vize işlerinin peşinde koşabilir, eğitimle ilgili bir şeyleri tamamlama, bitirme sürecinde olabilir, hukuki olarak destek alabilir, satış-pazarlama stratejileri oluşturabilirsiniz. Ama tüm bunları yaparken sakin bir yerden ve olmayan kısımları illa olması için diretmeden, baskı kurmadan, vardır bunda da bir hayır diyerek kabule geçmek iyi olabilir.

1-002.jpg

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; kariyerin, patronlarla ilişkiler, hedefleriniz gibi konular olacakmış gibi duruyor. Bu dönem işiniz ile ilgili konularda bir dönemeçten geçebilir, karar vermeniz gerekebilir. İş ile ilgili her türlü konu hatta patronlarla ilişkilerde üzerinizde baskı varmış gibi hissedebilirsiniz. Belki bu baskı performans baskısı da olabilir. Ya da belki bir iş arayışı sürecinde olabilirsiniz ve görüşmelere gidiyorsunuzdur ya da gidebilirsiniz de bu dolunay sürecinde. Belki de bu patronlarla iletişimde, iş görüşme süreçlerinde anlaşma hallerinde belki kişisel kriterlerinizi biraz düşürebilir, böyle zamanlarda ilişki yönetimine dikkat etmeniz gerekebilir. Bu dönem iş hayatında ilişki yöneten kazanır aksi halde bir şeyler kazanmanız zor, hatta kayıplar yaşayabilirsiniz.2.jpg

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dernekler, kulüpler, maddi konular, gelir- gider durumu ile ilgili konular olabilir. Bu dolunay zamanı daha çok sosyalleşmek isteyebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz fırsatlar, organizasyonlar gündeme gelebilir. Yalnız bu dolunayın ana teması baskı ve kriz. Bu yüzden arkadaşlarla ilişkileri dikkatli bir yerden yönetmek, yıkıcı değil yapıcı iletişimi sürdürmek önem kazanacaktır. Ayrıca maddi konularda bir takım kararların ya da seçimlerin de eşiğinde olabilirsiniz. Finansal konularda üzerinizde baskı unsuru olabilir. Harcama, gelir- gider dengesine dikkat etmekte fayda var. En kötü senaryoda epey cebinizden para çıkabilir. Bunun nedeni arkadaşlarınız, kötü yatırım fikirleri, varsa çocuklarınızın ekstra giderleri de olabilir. En iyi senaryoda ise maddi konularda planladığınızdan daha fazla harcama yapmanız gerekebilir ve bu sizi strese sokabilir. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir veya gecikebilir. Ya da kullandığınız sizin için önemli olan bir teknoloji- iletişim- dijital bir gereç bozulabilir.

yu.jpg

YAY VE YÜKSELEN YAY

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; psikolojik konular, arkadan dönen işler, sözleşmeler, imza gerektiren konular, yurt dışı işleri, sağlıkla ilgili konular olabilir. Bu dönem de çok fazla etliye sütlüye karışmak istemeseniz de, kendi kabuğunuza çekilip yalnız kalmak isteseniz de yaşamın dinamikleri buna çokta izin vermeyebilir. Bazı arkanızdan dönen işler, dedikodularla uğraşabilirsiniz. Hayatı kontrol edemediğinizi düşünebilirsiniz. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren işlerin, yeni müşterileri bağlamanın sürecinde olabilirsiniz ama işler pekte rahat akacak gibi durmuyor. Son dakika aksilikler, karşı tarafın inadı, sözleşme maddelerinde değişim talepleri…vb kısacası yorabilecek gelişmeler söz konusu. Hafta boyunca kullandığınız iletişim gereçleri, iletişim dilinize de dikkat edin ve kırıcı- yıkıcı olmayın.

4.jpg

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; kendiniz, kişisel hedefleriniz, yapmak istedikleriniz, eviniz, aileniz, gayrimenkul konuları ile ilgili olabilir. Bu dönem aile, mal sahibi gibi konularda üzerinizde baskı ve stres hissedebilirsiniz. Mal sahibiniz ile belki kira konusunda ortak paydada buluşmak kolay olmayabilir. Burada ilişki yönetimine dikkat etmenizde fayda var, yıkıcı olmamaya dikkat edin. Veya ev alacaksınızdır ama mal sahibi inatçı biri çıkar. Ya da aile ile ilişkilerde baskıcı, dediğim dedik bir tavırda olmak sizi zora sokabilir. Ev içi elektronik aletlerde sapıtabilir. Ayrıca bu dolunay size kişisel bir farkındalıkta katabilir. Hayatta hangi yöne ne şekilde gitmek istediğinize dair önemli kararlarda verebilirsiniz.

5.jpg

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; maddi konular olabilir. Şimdi bu dolunay biraz gergin etkilere sahip. Maddi konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Belki beklediğiniz bir para meselesi vardır, ya da bir teklif sürecinde olabilirsiniz. Ama bilin ki bu dönem ancak bir krizi doğru yönettiğiniz takdirde maddi anlamda kazançlı çıkabilirsiniz. Bir de bu dönem beklenmedik harcamalarda ortaya çıkabilir. Evde bir şeyler bozulur, unutulan bir fatura çıkar karşınıza, biri sizden belki de borç isteyebilir. Biraz maddi konularda her şey tam planlandığı gibi gitmeyebilir. Belki de varsa çocuklarınız için ekstra para harcamanız gerekebilir ya da pahalı bir hobi için bir ödeme yapmanız gerekebilir. Bu dönem yatırım, borsa gibi konularda da akıllıca hareket edilmesinde fayda var. Belki uzman birinden destek almak işlerinizi daha kolaylaştırabilir. Finansal konularda kimseyle papaz olmamaya bakın, kalp kırmayın ama kendi kalbinizi de tabii ki kırdırmayın. Kişisel çıkarlarınızı koruyun, bütçenizi dikkatli yapın. Bazen de hırsla hareket etmek kayıplara neden olabilir. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayın.

6.jpg

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; yakın çevreniz, iletişim diliniz, kardeş*kuzen ilişkileri, eğitimler, satış-pazarlama işleri olabilir. Yalnız bu konularla ilgilenirken gerginlikler ve stresler meydana gelebilir. Kendinizi ifade ederken bazen sert olabilirsiniz. Hatta belki üzerinizde baskı yaratan insanlar olabilir. Hatta bu insanlar birlikte çalıştığınız kişiler, müşterileriniz, iş yaptığınız kişiler olabilir. İşiniz ile ilgili bir son dakika krizini yönetmeniz gerekebilir ama buradaki iletişimi nasıl yönettiğinizde önem kazanmakta. Karşınıza dangıl dungul tiplerde çıkabilir. Ya da iş ile ilgili bir seyahate çıkmanız gerekebilir ama bu seyahatte aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenleriniz bu dönem fazlaca talepkâr olabilir ve sizin bu talepleri yerine getirmeye çok tahammülünüz olmayabilir. Sosyal medya da neyi ne şekilde paylaştığınıza da dikkat edin. İş çevrenizden tepki almayın.

7.jpg

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; aile, güvenlik, gayrimenkul ile ilgili konular olabilir. Bu dolunay zamanı özellikle yer değiştirmek, evinizi dekore etmek, bakım, tadilat, onarım, taşınma, ev almak gibi konular gündeme gelebilir. Fakat bu konularla ilgilenirken üzerinizde baskı, huzursuzluk hissedebilir veya stresli durumlarda gündeme gelebilir. Ya da belki bu konuda işler pekte istediğiniz gibi gitmeyebilir. Gecikmeler, aksaklıklar, hizmet aldığınız yer ile ilgili krizler söz konusu olabilir. Bu dönem hem aile içi ilişkiler hem de varsa sevginiz- ortağınız- partnerinizle güç savaşları içinde de bulabilirsiniz kendinizi. Bu kişilerle ortak paydada buluşmak pek kolay olmayabilir. Beki de ilişkiler ciddi zarar görebilir. Ya da birileri açık açık sizinle uğraşabilir, düşmanlık edebilir. Süreci dikkatli yönetmenizde fayda var.

8.jpg

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız; aşk, çocuk-hamilelik, yatırım, borsa, hobiler olabilir. Bu konularda bir şeyleri toparlayabilir, düzene sokabilirsiniz. Belki önemli kararlar verebilirsiniz. Çocuğunuzun hedefleri olabilir ya da özel hayatınız ile ilgili olabilir. Belki bir ilişkinin deneme evresinde, flört evresindesinizdir ve devam edip etmeyeceğiniz konusunda netleşebilirsiniz. Veya belki de çocuk sahibi olup olmama konusunda kritik bir karar vermeniz gerekebilir. Bu dönem yatırım konularında veya parasal konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Belki de bir şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Belki para harcama alışkanlıklarınızı, borçlarınızı ödeme şeklinizi veya yatırım fonlarınızı-sepetinizi, para ile olan ilişkinizi olabilir. Bu dönem ufak tefek sağlık harcamalarınızda olabilir. Bu dönem belli ki maddi konularla ilgili yönetmeniz gereken bir kriz olacak. Nafaka, prim, sponsorluk, vergiler, miras ile ilgili konularda olabilir. Yıkıcı olmayın ama hakkınızı da kimseye yedirmeyin.

9.jpg

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız, gündelik işlerin temposu, sağlığınız, çalışanlarınız, varsa ev hayvanlarınız olabilir. Bu dönem yaşam şeklinizi, beslenme şeklinizi, iş yapma şeklinizi, çalışanlarınızı değiştirebilirsiniz veya buna mecbur kalabilirsiniz. Bu dolunay zamanında üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. Bu baskı müşteri, doktor, öğretmen baskısı olabilir. Bu gibi insanlarla inatlaşmayın veya kavga etmeyin. Bu dönem hayata bakış açınızda, felsefenizde önemli değişiklikler meydana gelebilir. Yurt dışı ile ilgili plan ve hedeflerin revize edilmesi gerekebilir. Yasal konular yazışmalar, resmi işlerde de daha dikkatli davranmalı bu konularda önemli işlerinizi son dakikalara bırakmamalısınız.

10.jpg

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız, ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri ile ilgili konular olabilir. Bu konularda bir şeyleri tamamlayacağınız, sonuca erdireceğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Belki bir evlilik, söz, nişan, ortaklık, anlaşma, iş birliği ile ilgili bir konuda karar vermeniz de gerebilir. Eğer son dönemde içinde bulunduğunuz duygu negatifse belki de bir sona gelinmiştir ve ayrılık sürecine girebilirsiniz. Ama aksine daha pozitif bir yerdeyseniz tüm ilişkileri daha ciddi bir boyuta da taşıyabilirsiniz. Yalnız ilişki veya ortaklık fark etmez ortak paydada buluşmak kolay olmayabilir. Bu dönem özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda üzerinizde ciddi bir baskı hissedebilirsiniz. Belki de bu alanda bir şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bazen güç kazanmak için bırakmayı ya da değiştirmeyi bilmek gerekir.

11.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile odak noktanız, borçlar, ödemeler, vergiler, giderler, ortak gelirler olabilir. Borçlarınızı toparlamak, gelir- gider dengesini düzenlemek, birikim yapabileceğiniz koşulları araştırmak gibi gündemleriniz olabilir. Ya da beklenmedik bir harcama çıkabilir ve tadınız biraz kaçabilir. Sağlıkla ilgili bu dönem masraflarınız artabilir. Yalnız sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dostlarınızdan yana bu dönem baskılar da görebilirsiniz. Belki de sizin harcama alışkanlıklarınızla ilgili sinir bozucu bir şekilde konuşabilirler. Bu dönem borç vermek, kefil olmak için koşullar pek uygun değil gibi.

12.jpg

AKREP BURCUNDA SARSICI DOLUNAY

24 Nisanda Akrep burcunun 4. Derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay T- Kare dediğimiz bir açı kalıbı ve bu T* Kare’nin ucunda Pluton gezegeni olduğu için oldukça stresli ve sarsıcı bir dolunay. Ayrıca bu dolunayda syrma sabit yıldızı da etkin olacak. Dolunayın etki süreci 19 Nisan ile 10 Mayıs arası.

Bireysel;

Dolunay zamanları bir şeyleri tamamlamak, sona erdirmek düzene sokmak anlamına gelir. Bir süredir uğraştığımız işleri tamamlayabilir, sona erdirebilir. Elbette işin için akrep olduğu için ciddi bir kriz yönetimi sürecine işaret etmekte. Bu kriz duygusal bir takım krizler olabileceği gibi maddi konular ve özgürlükle ilgili konuları da işin içine katar. Zira bu tutulma da sert bir açı kalıbı tetiklenmekte. Bu yüzden baskı, zorbalık, zor kullanma, takıntılılar, yıkıcı duygu- düşünce- davranışlara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar. Maddi konularda riskler alırken dikkatli olmalı, ilişkilerde güven-sadakat konusunu sarsacak adımlar atmamak gerek. Bu süreçte, sırlar açığa çıkabilir ve gizli gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu dolunay zamanı özgürlükler elde ederken yıkıcı olmamaya özen göstermekte fayda var.

Günlük Burç Yorumları 8 Mart 2024 || Cesur adımlar atmalısın! Bugün Burcunuzu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

Dünya Üzerinde;

Akrep burcunun dünya astrolojisindeki karşılığı; krizler, değişimler, yer altı, petrol, depremler, karanlık kişiler ve oluşumlar, suç, cinsellikle ilişkili konular, maden ocakları, terör, vergiler, krediler, finans sektörler ile ilgilidir. Bu dolunayda T*Kare dediğimiz zor bir açı kalıbı tetiklenecek ve bu açı kalıbının bir ucunda Plüton bulunmakta. Plüton zaten akrep burcunun modern astrolojide yönetici gezegeni olduğu için temsil ettikleri konular zaten benzer konular. Finansal olarak oldukça sıkıntılı konular gündeme gelebilir. Finans piyasasında radikal değişimler görebiliriz.

Borsa’da ani hızlı yükseliş ve düşüşleri takip etmek zorlaşabilir. Yolsuzluklar, para aklama ile ilgili konular gündeme gelebilir. Derinleşen bir ekonomik krize işaret etmekte. 26 Mayıstan önce belki son bir zor ekonomik dalga gibi düşünebiliriz. 26 Mayıstan sonra nispeten biraz daha rahat nefes alınabilecek ekonomik gelişmeler yaşanabilir. 22-23-24-25-26-27 Nisan günleri özellikle yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik zamanlar olabilir. Aynı şekilde bu tarihler depremleri, maden ocağı kazaları, yer altı-petrol kuyuları gibi konularda stresli durumları tetikleyebilir.

2017'de hangi burcu ne bekliyor? - Astroloji Haberleri

Büyük kazalar, toplu ölümlerin olabileceği olayları tetikleyebilir. Özellikle Pluton’un kova burcunda ki etkisi ile; gösteriler, protestolar, insan haklarının ihlal edilebileceği konular, uçak kazaları, garip hava olayları, teknolojik kazalar veya skandallar, teknoloji- sosyal medya- dijital dünya- yapay zeka gibi konularda kriz durumlar oluşabilir. Dünyada yöneticiler zor duruma düşebilir, başlarına bir şeyler gelebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.