28 Nisan burç yorumları! Bugün Venüs ışıldayacak!

28 Nisan burç yorumları! Bugün Venüs ışıldayacak!
28 Nisan burç yorumları. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Nuray Sayarı kendi YouTube kanalında astroloji sevenlere tek tek anlattı.

KOÇ

Sevgili Koçlar, yerinizde duramayacağınız kıpır kıpır bir gün bugün sizin için fazla enerjik olmanız hareketli olmanız bazı arkadaşlarınızın başının dönmesine neden olabilir. Onların size karşı eleştirileri olursa tebessüm edin gülümseyin kimseyle tartışmayın.

BOĞA

Sevgili boğalar, bugün duygusal modunuz çok derinleştiği bir gün geçmişe ait mevzu ve konuları bilinçaltınız size hatırlatabilir Kendi kendinize hüzünler kederler üzüntüler yapma olasılığınız çok yüksek. Lütfen kendinizi yıpratacak üzecek düşünceleri zihninizden boşaltın.

İKİZLER

Sevgili ikizler, Bugün beklenmedik misafirler kapınızı çalabilir ve modunuzu düşürebilir. Eğer canınız evinizde yaşam alanınızda misafir ağırlamak istemiyorsa bugün mış gibi hareket etmeyin. Bugün kendinizi hiçbir konuya ve olaya zorlamayın.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpgYENGEÇ

Sevgili yengeçler, bugün aile içi ilişkilerinizde gereksiz tartışmaya neden olacak diyaloglardan kaçınmaya özen gösterin. Bugün evinizde yaşam alanınızda size keyif verecek alanları, ortamları yaratmaya hem bedeninizi hem ruhunuzu dinlendirme özen gösterin.

ASLAN

Sevgili aslanlar, bugün iş ve çalışma hayatınızın yakın gelecekte artacak temposunu duymak sizi kaygılandırıyor. Endişeli hallere gerebilirsiniz. Karar verdiğinizde harekete geçtiğinizde her türlü zorluğun üstesinden gelebilir bütün sorumlulukları ve zor işleri başar potansiyele sahip olduğunuzun bilincinde olun.

BAŞAK

Sevgili başaklar, bugün sosyal ilişkilerinizde ve arkadaşlık ortamlarını birbirinin arkasından konuşan insanlara şahit olabilirsiniz bu durum insanlara duyduğunuz güveni kaybetmenize etki edebilir neden olabilir evet bu hayatta güvenmeyeceğim insanlar oldu kadar herkes de kötü değil o yüzden sizlerden ricam güvensizlik duyduğunuz kişilerden ve insanlardan uzak kalın ama her insanda güvenilmez mii gibi bir mottoya girmeyin.

burccc.jpgTERAZİ

Sevgili teraziler, bugün eğlenmek istiyorum enerjim çok yüksek diyorsanız dans edin size Keyif veren arkadaşlarla organizasyonlar yapın bugün dağ bayır taştepe gezin tozun eğlenin bugün yaşam enerjinizi tazeleyip yenilemeye lütfen özen gösterin.

AKREP

Sevgili akrepler, bugün hiç planlamadan anda bazı arkadaşlarınızla karşılaşmalar yaşayabilirsiniz onların sizin modunuz düşürmesine enerjinizi karartmasına müsaade etmeyin insanlar size kilo mu aldın dediğinde kantar mısın diyin geçin Boyun mu kısaldı deyin dediğinde gözünde miyop mu var deyin kesinlikle ve kesinlikle negatif yorumları önemsemeyin bugün kendinizi güzel görmeye önemsemeye özen gösterin.

YAY

Sevgili yaylar, bugün içinizde muazzam bir coşku hissi içinde olacaksınız yeni haftayı planlarken programladığı her işinizde ve her planınızda kendinize duyduğunuz güvenin Bir tık daha arttığını hissedeceksiniz hem yaşam motivasyonunuz hem çalışma motivasyonunuz çok yükseleceği bir gündesiniz.

burclarrf.jpgOĞLAK

Sevgili oğlaklar, bugün Eğer mecburi bir iş sorumluluğunuz yoksa bir seyahat planladıysanız ihmal etmeyin. Bugün kendinize iyi gelebilecek arkadaş ortamlarına dahil olmayı önemseyin bugün kendinizi gezerek yiyerek iç ödüllendirin ki Yeni haftaya yüksek enerjiyle başlayın.

KOVA

Sevgili kovalar, bugün sil Gözyaşlarını sevgilinle kavga mı ettin ya da edecek misin unutma sen bu hayata tek başına geldin sen kendine yetebilecek potansiyele sahipsin hiç kimsenin seni tüketmesine kırmasına müsaade etme terk etmek istiyorsan terk et terk edildiysen gidene bay bay gelene Hoş geldin.

BALIK

Sevgili balıklar, bugün hiçbir konuda hüzünden bahseden Hüzün seven acıyla beslenen çevrendeki kişileri fark et ve onları yaşamından ebediyen bugünle birlikte uzak tut Sana keyif verecek sana eğlence getirebilecek edinmeye mutlu olacağın insanlarla görüşmeye özen göster.

Yarına kadar kendinize çok iyi bakın.

VENÜS 28 NİSAN'DA EN PARLAK HALİNE BÜRÜNECEK!

Geçen pazar günü, 26 Nisan'da Venüs, Ay'ın yanında belirmeye başladı. Bir süre boyunca Ay ile yakın bir konumda bulunarak gözle rahatça izlenebilir hale geldi. Ancak, yarın, yani 28 Nisan'da, Venüs bugüne kadar gözlemlendiği en parlak noktasına ulaşacak.

Venüs'ün bu tarihte, Jüpiter'den dokuz kat daha parlak olacağı ve Sirius'tan, en parlak yıldız olan, 20 kat daha parlak olacağı tahmin ediliyor. Bu parlaklık, Mayıs ayına kadar devam edecek ve gökyüzünde etkileyici bir görüntü oluşturacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.