Kamuya işçi alımı yapılacak İçişleri Bakanlığından 382 yeni personele istihdam hamlesi

Kamuya işçi alımı yapılacak İçişleri Bakanlığından 382 yeni personele istihdam hamlesi
İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 382 yeni personel alımı yapılacağını açıkladı. Alım sürecine ilişkin ayrıntılar Resmi Gazete'de yer alan ilanla kamuoyuna duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç İdaresi Başkanlığı, İstanbul İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 382 sürekli işçi pozisyonu için kura ve mülakat yöntemiyle personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Alım yapılacak kadrolar arasında 150 erkek ve 50 kadın güvenlik görevlisi, 120 erkek ve 20 kadın temizlik personeli ile 42 erkek şoför bulunuyor. Adaylar, 22 ile 26 Nisan tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun elektronik şubesi üzerinden online başvuru yapabilecekler.

icisleri-bakanligi-1478362.jpg

Yüz yüze, posta ya da e-posta ile yapılan başvurular ise geçerli sayılmayacak. Sınavlara katılmaya hak kazananlar sınavın yapılacağı yer ve zaman bilgisini sonuçların açıklanmasıyla birlikte Göç İdaresi'nin resmi web sitesinden öğrenebilecek.

İçişleri Bakanlığı, ülke çapında istihdam seviyelerini yükseltme hedefiyle Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 daimi personel katılımı gerçekleştireceğini açıkladı. Alımlar güvenlik, temizlik ve şoförlük pozisyonlarını kapsayacak şekilde planlandı. İş gücü piyasasına canlılık kazandıracak bu adım adaylar arasından seçilecek olan yeni işçiler Göç İdaresi'nin sunduğu hizmetlerin daha da iyileştirilmesine katkıda bulunacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.