Komedi filmlerini aratmayan hırsızlık olayı ‘Polis ile hırsız evde mahsur kaldı’ İşte o anlar

Komedi filmlerini aratmayan hırsızlık olayı ‘Polis ile hırsız evde mahsur kaldı’ İşte o anlar
Aksaray’da hırsızlık olayında polis ekipleri hırsızı suçüstü yakalarken, ev sahibine ulaşılamayınca olan oldu.

Aksaray’da 2. kattaki dairenin balkonuna tırmanıp eve giren hırsız, polisin baskını ile odada suçüstü yakalandı. Ancak o sırada ev sahibine ulaşılamayan polis ekipleri ve hırsız 2. katta mahsur kaldı. Polis ve hırsız itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Aranması olan ve 12 ayrı hırsızlık kaydı bulunan şahıs 13. soygununda yakalandı.

Olay gece yarısı Büyük Bölcek Mahallesi 2406 Sokak'ta bulunan 2 katlı binanın 2. katında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, daire içinde el feneri yandığını gören bir vatandaş şüphelenerek durumu hemen ekiplere bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek ilk önce 2 katlı binanın çevresini sardı. Diğer ekip ise Aksaray Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde binanın dış kapısından tırmanarak balkona geldi. Açık olan balkon kapısından sessizce içeri giren polis ekipleri odada bulunan Rıdvan B. (40) isimli hırsızı suçüstü kıskıvrak yakalandı.

hirsiz-12412.jpg

MAHSUR KALDIRLAR

Evin kapısından çıkmak için ev sahibine ulaşmaya çalışan polis ekipleri ev sahibine ulaşamayınca hırsızla birlikte evde mahsur kalması ise dikkat çekti. Pek çok vatandaşın yüzünü güldüren bu olay, ise 'komedi filmlerini aratmadı' şeklinde yorumlara neden oldu.

12 AYRI SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Uzun uğraşlara rağmen ev sahibine ulaşamayan ekipler itfaiyeye ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri evin balkonuna itfaiye aracındaki merdiven ile polis ve hırsızı bulunduğu yerden indirdi.

Rıdvan B. isimli hırsızın burada yapılan sorgulamasında 12 ayrı hırsızlık kaydı bulunduğu, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığı ve yakalama kararı olduğu belirlendi.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

foto-1111.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.