22 Nisan burç yorumları: Onlar pazartesi sendromunu derinden hissedecekler

22 Nisan burç yorumları: Onlar pazartesi sendromunu derinden hissedecekler
22 Nisan günü burçların nelerden ve nasıl etkileneceğini Astrolog Nuray Sayarı tek tek anlattı.

KOÇ

Sevgili koçlar, bugün sabah saatlerinde ay şiron arasındaki karşıt açı sizi biraz bezgin ve yorgun hissettirebilir hadi hemen şimdi derin bir nefes alın Yeni haftaya enerjik başlayın yaşanmış zorlukları hatırlayarak kendi üzerinizde baskı kurmayın.

Haftaya Nasıl başlarsanız bütün bir haftayı öyle yaşarsınız o zaman güzel bir hafta yaşamak istiyorsanız sabah uykudan uyandığınız gibi burnunuzdan derin bir nefes alın ağzınızdan verin 1 defa adınızı söyleyerek Ben mutlu olmayı hak ediyorum, ben güzel bir hafta yaşamayı hak ediyorum, ben bolluk ve bereket içerisinde yaşamayı hak ediyorum diyerek kedinizi motive edin.

BOĞA

Sevgili boğalar, bugün hiçbir konuda kararsız kalmayın iş hayatınızda sizi belirsizliğe iten düşüncelerden arınmaya özen gösterin. Aşk hayatınızda öğleden sonra gereksiz kaşıklardan uzaklaşın.

İKİZLER

Sevgili ikizler, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu belirlediğiniz hedeflerle ilgili kararsızlık yaşamayın diye sizi uyarıyor hayattan be bekliyorsunuz neleri planladı gecikti mi korkmayın her Geciken bir işte ve istekte bir hayır var gecikmesi hayrınıza gecikmesi olmayacak anlamına gelmez sakin olun umut dolu olun ve sabırlı olun.

11-subat-burc.jpg

YENGEÇ

Sevgili yengeçler, bugün gezegenlerin kombinasyonu geleceğinizle ilgili artan umutlarınız çevrenizdeki kişileri şaşırtabilir bu durum sizi şaşırtmasın. İnsanların bakış açısına göre yaşayıp hareket etmek zorunda değilsiniz hayat sizin istediğiniz gibi sürmeli ve devam etmeli başkalarının ne istediği ne düşündüğü bugün sizi Kesinlikle ilgilendirmesin ve etkilemesin.

ASLAN

Sevgili aslanlar, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu uyarıyor kimsenin arkasından konuşma kimseyi kınama kimseyi eleştirme sürekli de katıldığın ortamlarda Ben ben deme. Sen bildiklerini kendine sakla ama egoist tavır ve davranışlarda bulunma.

BAŞAK

sevgili başaklar, bugün gereksiz kuruntular yapabilirsin hasta değilken bile kendini hasta gibi hissedebilirsin bugün sözlerine dikkat et. Yarının olur düşüncelerine dikkat et kaderin olur. Bugün hiç olmadığın kadar iyi düşün yapamadığın kadar pozitif enerji içerisinde olmaya negatif duygu ve düşüncelerde uzaklaşmaya özen göster.

TERAZİ

Sevgili teraziler, bugün ani kararlar almayın ani niyetlere adım atmayın bugün mümkün olduğunca mevcut işlerinizi mevcut hayatınızı yolunda steril bir şekilde sürdürmeye özen gösterin.

25-subat-burc.jpg

AKREP

Sevgili akrepler, bugün içsel sesinizde kuşku kuruntu sizi yanlış yollara sürükleyebilir. Evet sezgileriniz çok güçlü ama bugün gezegenlerin kombinasyonu kuşkularını sezgilerinizin yerinin değişmesine neden olabilir hatalı sözler kullanmanıza yanlış davranışlar içerisinde olmanıza neden olabilir lütfen kuşkucu olmayın ve kuşkulu davranışlardan uzaklaşın.

YAY

Sevgili yaylar, bugün gün boyunca gezegenlerin kombinasyonu sevdikleriniz ve yakınlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir arada olmak

onların size olan sevgisini ve desteğini görmek iç huzurunuz artmasına neden olabilir. Sevginizi ve görmek istediğiniz sevgiyi almak mutluluğunuza mutluluk katacak.

OĞLAK

Sevgili oğlaklar, bugün sağlığınıza çok dikkat edin. Bugün lütfen kazalara açık çıkınız çok temkinli ve tedbirli olun. Trafikte spor yaparken yürürken dolaşırken Aman diyorum bugün çok temkinli ve dikkatli olun. Hayat bir gün o da bugün bugün canınıza sağlığınıza bedeninize her şeyinize çok dikkat edin.

burclarrf.jpgKOVA

Sevgili kovalar, bugün gezegenlerin kombinasyonu uyarıyor önemli bir sınava yarışmaya yada projeye odaklanmış olabilirsiniz lütfen Korkusuz olun ve cesur olun mümkün olduğunca yapabileceğiniz en iyisini mümkün olduğunca yapabileceğiniz en iyisini yapacağınızdan emin olun.

BALIK

Sevgili balıklar yükselen balıklar bugün gezegenlerin kombinasyonu her konuda dikkatli olmalıyım tasarruflu olmalıyım hissini size yükleyebilir. Bunu size verirken bu konuşmaları yaparken etrafınızdaki insanların gerilmesine sıkılmasına neden olabilirsiniz. Tutumlu olmak çok güzel bir şey tasarruflu olmak çok güzel bir şey ama yanlışlıkla cimri görüntüsü verebilirsiniz Aman diyorum temkinli tedbirli ve dikkatli olun.

ASTROLOJİDE VE MİTOLOJİDE CHİRON (ŞİRON) NEDİR?

Chiron aslında minik bir kuyruklu yıldızdır. Centaur diye geçer (yarı insan yarı at) Uranüs ile Satürn arasında ilginç bir yörüngesi vardır. Bazen Uranüs’e yaklaşırken bazen de Satürn’e yaklaşır. Chiron, Şiron, Kherion, Kiron olarak adlandırılmaktadır. Simgesi bu şekildedir. Beş yılda bir burç değiştirir ve Retro yapar. Küçük olmasına rağmen kollektif, bireysel ve özellikle de psikoloji de çok fazla derin bilgileri anlatır. Kişilerin psikolojik yara ve travmalarını en net şekilde bize gösteren Chirondur.

PAZARTESİ SENDROMU NEDİR? NASIL BAŞ EDİLİR?

Pazartesi sendromu, haftanın ilk günün kişide yarattığı kaygı, endişe ve mutsuzluk halidir. Pazartesi günü yapılacak işler ve alınması gereken sorumluluklar kişiyi etkileyen bu sendroma neden olur. Kişinin pazartesiye yönelik negatif duygular beslemesini sağlar ve motivasyonunu düşürür.

Pazartesi sendromu ne demek sorusuna “çoğunlukla çalışanların kendilerine tanınan hafta sonu tatilinin tadını çıkarmak için yapmış oldukları dinlenme ve eğlence aktivitelerini bırakarak işe gitmenin verdiği moral bozukluğu ve stres” olarak nitelendirmek yanlış olmaz. Ancak sadece çalışanlar için değil öğrenciler için de pazartesi sendromu söz konusudur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.