25 Nisan burç yorumları! Merkür harekete geçiyor!

25 Nisan burç yorumları! Merkür harekete geçiyor!
25 Nisan da burçlarda meydana gelecek tüm olayları Ünlü astrolog Demet Baltacı anlattı.

Akrep burcunda ilerleyen ay günün erken saatlerinde Balık burcundaki satürn'e Akrep burcunda ilerleyen ay günün erken saatlerinde balık burcundaki satürn'e üçgen açı yapacak ve sabah saatlerinde Bu açının etkisiyle başlayabiliriz. Üçgen açı yapacak ve sabah saatlerinde Bu açının etkisiyle başlayabiliriz.

Günlük işlerimize daha rahat odaklanmamız disiplinli planlı olmamız günlük işlerimize daha rahat odaklanmamız disiplinli planlı olmamız mümkün görünüyor olgun kişilerden Aile büyüklerinden duygusal destekleri daha mümkün görünüyor olgun kişilerden Aile büyüklerinden duygusal destekleri daha rahat alabiliriz.

25-subat-burc.jpg

Özellikle sabah saatlerinde bu etkiyi akrep balık boğa rahat alabiliriz Özellikle sabah saatlerinde bu etkiyi akrep balık boğa ,başak ve oğlak burçları daha güçlü hissedebilir öğleden sonraki saatlerde başak ve oğlak burçları daha güçlü hissedebilir öğleden sonraki saatlerde ay boğa burcunda birleşen Uranüs ve Jüpiter'le karşıt açıda olacak ay boğa burcunda birleşen Uranüs ve Jüpiter'le karşıt açıda olacak.

Duygularımızın etkisi artabilir ancak çok heyecanlı ve huzursuz da olabiliriz duygularımızın etkisi artabilir ancak çok heyecanlı ve huzursuz da olabiliriz. Ani kararlar vermemiz dürtüsel davranmamız mümkün alışverişlerde ani kararlar vermemiz dürtüsel davranmamız mümkün. Alışverişlerde parayla ilgili konularda ve günlük özellikle yakın ilişkilerimizde daha parayla ilgili konularda ve günlük özellikle yakın ilişkilerimizde daha dengeli sağduyulu olmakta fayda var.

11-subat-burc.jpg

Ekonomik anlamda da dikkat çekici, dengeli, sağduyulu olmakta fayda var ekonomik anlamda da dikkat çekici durumlar, değişken durumlar söz konusu olabilir. Özellikle sabit durumlar ve aynı zamanda değişken durumlar söz konusu olabilir.

0-8.jpg

Özellikle sabit burçlarımız boğa Aslan kova ve akrepler bu etkiyi daha güçlü hissedebilir gece burçlarımız boğa, aslan, kova ve akrepler bu etkiyi daha güçlü hissedebilir. Gece saatlerinde ay balık burcundaki Neptün ve Mars'ta üçgen açı yapacak gece saatlerinde ay balık burcundaki Neptün ve Mars'ta üçgen açı yapacak gece saatleri sezgilerimiz güçlenebilir maneviyata yönelebilir Biraz iç saatleri sezgilerimiz güçlenebilir maneviyata yönelebilir. Biraz iç dünyamıza odaklanmak ve tefekkür yapmak için gece saatleri uygun olabilir dünyamıza odaklanmak ve tefekkür yapmak için gece saatleri uygun olabilir.

ASTROLOJİDE MERKÜR ETKİSİ

Londra Teozofi Cemiyeti’nin Astroloji Bölümünün kurucusu olan ve modern astrolojinin babası kabul edilen Alan Leo, Esoteric Astrology eserinde şöyle der: “Merkür’ün saf etkisi sezgidir, spiritüel anlayıştır, spiritüel şeylere dair doğrudan bir bilgidir, kozmik ve insan üstü bilinç üzerine tefekkürdür.”

Doğum haritasındaki bütün gezegenler hem olumlu hem olumsuz anlamlara sahiptir. Hangisini tecrübe edeceğimiz bizim bilincimize bağlıdır. Merkür gezegeni hakkındaki temel nokta bizim zihnimizi kontrol etmesidir. Eğer onu bilgece kullanırsak, hayatımızda Merkür’ün olumlu yönlerini tecrübe ederiz. Eğer bilgece kullanmazsak, kurnaz, yalancı Hermes ile karşılaşırız.

Doğum haritasında Merkür Güneş’ten en uzak noktadaysa bu, zihnin (Merkür) kişinin hayat amacından (Güneş) uzakta olduğunu gösterir. Eğer Merkür ve Güneş kavuşumdaysa, zihnin hayat amacına uygun davrandığı söylenebilir. Merkür’ün (zihnin) Güneş’e (spirite) hizmet etmesi gerektiği, astrolojik bir kuraldır. Zihin ancak, daha yüksek bir bilincin rehberliği altında iyinin bir hizmetkârı olabilir.

Astrolojide Merkür’ün temsil ettiği temel fonksiyonlar düşünme, konuşma, yazma, anlama, iletişim, bilgiyi öğrenme ve aktarmadır. Olumlu anlamda zekâ, hızlı kavrama, entelektüel yetenekler, hızlı iletişimden sorumludur. Olumsuz yönünde ise endişe, huzursuzluk, aşırı merak, yüzeysellik, dedikodu, yalan, iftira ve hırsızlık olarak karşımıza çıkar. Doğum haritasında Merkür etkisi olanlar yazar, yayıncı, iletişimci, gazeteci, öğretmen, konuşmacı, eleştirmen, postacı veya tüccar olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.