Yaşını yanlış tahmin eden adamın yüzüne camla saldırdı: Savunması çileden çıkarttı

Yaşını yanlış tahmin eden adamın yüzüne camla saldırdı: Savunması çileden çıkarttı
Sosyal medyanın gündemini uzun süre meşgul eden olayda kadının olay ardından yaptığı savunma, tepki çekti.

Kadınlara yaş sorulmaz deyiminin somutlaştığı bir olay sosyal medyada binlerce kullanıcıdan farklı yorumlar alarak en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Sosyal medya platformlarında hızla yayılan olay YouTube’da magazin kanallarının yer verdiği ve en çok etkileşim alan konulardan biri oldu.


YAŞINI YANLIŞ TAHMİN EDİNCE GERGİNLİK YAŞANDI

Joanne Dodd ile Carl Cooper arasında yaş konusu üzerinden başlayan konu iddiaya göre adam, kadının yaşını bilemeyince gergin anlara sebebiyet verdi. Sosyal medyada birçok yerde akıllara durgunluk veren olay şeklinde nitelendirilen olayın, kadının yaşının yanlış tahmin edilmesi neticesinde sinirlenmesiyle bu kadar büyüdüğü söyleniyor.

ÇILGINA DÖNDÜ

Kadının, adama sinirlenerek cam bardakla saldırması sonucu adamın ciddi yaralanmaktan son anda kurtulduğu söyleniyor. Carl Cooper, kadının yaşını 43 olarak tahmin etti. Aslında 39 yaşında olan kadın ise bunu duyduktan sonra çılgına döndü. Camın gözüne zarar vermesinden kıl payı kurtulan Carl'ın yüzünde 10 cm'lik bir kesik oluştu ve dikiş atıldı. Ayrıca başparmağına bir yara aldı.

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Tüm bu olaydan sonra olayın yargıya intikal etmesiyle birlikte hakkında 3 yıl hapis istenen 39 yaşındaki kadın; ‘Sadece tehtid etmek istemiştim’ diyerek kendini savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.