Astrolog Dinçer Güner saat 18:19'a kadar devam edecek diyerek uyardı! Son şansınız olabilir

Astrolog Dinçer Güner saat 18:19'a kadar devam edecek diyerek uyardı! Son şansınız olabilir
Ünlü astrolog Dinçer Güner, Ay'ın boşlukta olacağını söyleyerek herkesi 'büyük kayıba' karşı uyardı. Güner, etkinin saat 18:19'a kadar süreceğini ifade etti.

Astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumları sırasında Ay'ın boşlukta olacağına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Güner, boşlukta olan Ay dönemlerinde, atılacak adımların ve alınacak kararların riskli olabileceğine vurgu yaptı.

Güner'in burç yorumu ve uyarıları şu şekilde:

RÜZGARDA SALINAN YAPRAK MİSALİ

Bugün AY 18:19'a kadar boşlukta olacak

Ay'ın boşlukta olması demek.. Ay'ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiç bir gezegenle kontak kurmaması anlamına gelir. Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş işler zamanıdır arkadaşlar, yeni hiç bir işe veya projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun değildir, girişilen tüm işler her türlü askıda ve havada kalır çünkü.

Bir şeyin sonuçsuz kalması, sürüncemede kalması anlamına gelir. Duraklama dönemi gibidir... Sanki her şey birden durur, işler yürümez, geçici bir tıkanıklık durumu oluşur. Bir şeylerin sonuçsuz kalması gibidir. Ay ilk kontağını kurduğu anda bu durum düzelmeye başlar. Eğer somut sonuçlar elde etmek istediğiniz girişimleriniz var ise Ay'ın boşlukta olduğu zamanlardan kaçınmanız gerekmektedir.

Bir şeyin az yankı uyandırması ses getirmemesi gibidir. Bu yüzden ses getirmesini istediğiniz konular için Ay boşluğa dikkat. Normal rutinde devam ettiğiniz işleri devam ettirebilirsiniz ama yeni işlere başlarken dikkatli olun, hatta başlamayın. Organize olmak zorlaşır, çok çabuk dağılabiliriz ana esas konulardan uzaklaşabiliriz, dikkatimiz dağılır sürekli.

Elinizde ki işleri düzenleyin, tasnif edin, eksikleri tespit edin. Bu zamanlar uyku ile uyanıklık arasında gibidir ruh hali. Program yapacağım diye diretmeyin, akışa bırakın biraz hayatı diretmeyin bir şeyler illa olsun diye.

Aslında, rahatlama ve gevşeme zamanıdır. Bu yüzden sizi rahatlatacak gevşetecek şeyler yapın. Önünüze bakın, hazırlık yapın, İhtiyaçlarınızı tespit edin, planlar yapın ay boşluktan çıkınca harekete geçin. Sosyalleşin, arkadaşlarla bol bol geyik yapın, oyunlar oynayın, işe dişe dokunmayan işler yapın, boş işler zamanıdır. Ay'ın boşlukta olduğu anlar ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak, içe dönmek için evrenin 10 numara 5 yıldız zamanıdır.

sdff.jpg

AY'IN BOŞLUKTA OLMASI NE ANLAMA GELİYOR?

Ay'ın boşlukta olması demek; Ay'ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiçbir gezegenle kontak kurmaması anlamına gelir.

Ay'ın boşlukta olma kavramı ise Ay'ın hiçbir majör açı yapmaması demektir. Hiçbir gezegenle açı oluşturmayan Ay, kuracağı bir sonraki bağlantıya kadar 'boşlukta' kabul edilir.

Bu süreçte enerjimiz biraz düşebilir, dinlenme ihtiyacında olabiliriz. İçsel olarak bir şeyleri sindirme, yavaşlama, yarım kalan işleri gözden geçirerek tamamlama zamanlarıdır.

Başlatılan yeni işler sonuçsuz ve askıda kalabilir. Ay gökyüzünde yeniden bir bağlantı kurduğunda, hayat normal seyrine devam eder.

AY

Yönettiği burç: Yengeç
Güçlü olduğu burç: Boğa
Güçsüz olduğu burç: Akrep
Zararlı olduğu burç: Oğlak

Ay soğuk ve sisli bir etkiye sahiptir. Dişi özellikler gösterir. Ay geçmişi belirler. Bedenimizin yaşamasını sağlayan besleyici ve kuvvetlendirici sıvıları yönetir.

Kişilerin geçmişlerindeki anıları biriktirir ve yeri geldiğinde anımsatır. Ay kişiliğin bilinçsiz yönüdür. Bir erkeğin haritasında annesini ve eşini gösterir.

Annelik içgüdüsü ile birlikte içimizde barınan aile baskısını gösterir. Ay gebeliğin ve doğumun da yöneticisidir. Çocukluk döneminde yaşadığınız olaylara ait anılar Ay tarafından yönetilir.

İnsan ruhunu yavaş yavaş geliştiren bir güce sahiptir. Nerede bir yaşam kıvılcımı varsa onu en iyi biçimde besler, büyütür ve korur. Duygu ve heyecanların bugünden geçmişe, geçmişten bugüne akışını yönetir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.