Yeni yıl kampanyası duyuruldu 50 Bin TL’lik kredi verilecek

Yeni yıl kampanyası duyuruldu 50 Bin TL’lik kredi verilecek
Yeni yıla girmemizle bankalar da müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor.

Halkbank, acil nakit ihtiyacı duyan müşterilerine yönelik bir kredi kampanyası başlattığını açıkladı. Kampanya kapsamında, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, bankanın resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilir ve kredi detaylarını öğrenebilirler.

HALKBANK'TAN KREDİ KAMPANYASI

Kış aylarında gelen yüksek faturalar, vatandaşın bütçesini zorluyor. Bu nedenle, ek ödeme yapabilecekleri kampanyalara ilgi gösteriyorlar. Bankalar da rekabet ortamında cazip teklifler sunuyor. Ancak, faiz kararlarının etkisiyle kredi faiz oranları yükselişe geçti. %4'ü aşan kredi oranları, vatandaşın borç yükünü artırıyor. Bu durumda, daha önce yapılmış olan kampanyalardan yararlanmak isteyenler oluyor. Bankalar da yeni kredi duyurularıyla müşterilerine ulaşmaya çalışıyor. Halkbank da 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

tatilde-sahte-para-magduru-olmayin-1525432336579-001.jpg

50 BİN TL KREDİ

Yeni yılın başlamasıyla birlikte yeni fiyat artışları açıklandı. Maaşlara verilen zam sonucu ürün ve hizmet sektöründeki fiyatlar da arttı. Özellikle gıda, yakıt ve ulaşım gibi temel harcamalara gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar kredi çekmeye başladı. Kamu bankaları ise düşük faizli ve yüksek tutarlı kredi kampanyalarıyla vatandaşlara destek olmaya çalıştı. Bu kampanyalardan biri de Halkbank tarafından duyurulan kış kredisi oldu.

Halkbank, müşterilerinin kış aylarında karşılaştıkları ekonomik zorlukları aşmaları için 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sundu. Bu kredinin faiz oranı %3.89 olarak belirlendi. Kredinin geri ödemesi 36 ay vade ile yapılacak. Bu durumda aylık taksit tutarı 3.043.808 TL olacak.

36 AY VADE İLE KREDİ İMKANI

Kış kredisi kampanyası ile Halkbank müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Bankanın belirlediği koşulları sağlayan herkes bu kampanyadan yararlanabilmek için başvuruda bulunabilir. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar kredi almak mümkün. Aylık 3000 TL taksit ile 36 ay vade seçeneği de mevcut. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler bankanın resmi web sitesi ziyaret edebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.