Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu yaptığı hareket sonrasında gözaltına alındı

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu yaptığı hareket sonrasında gözaltına alındı
Antalyaspor'un Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı hareket nedeniyle tepki çekerek kadro dışına atılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

İsrailli futbolcu gölün ardından bileğindeki yazıyı göstermişti. Jehezkel'in sol bileğindeki sargının üzerine yazılı 100 days 07.10 ibaresi ise büyük tepki topladı. Türkiye'nin Filistin halkına destek olmaya çalıştığı şu günlerde İsrailli futbolcunun sol bileğinde İsrail Hamas savaşın başladığı tarihi atarak 100. günü işaretlemesi ve bunu kameralara göstermesi savaş çığırtkanlığı olarak kabul gördü.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Sagiv Jehezkel hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği gerekçesi ile soruşturma açtı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'de soruşturma kapsamında harekete geçerek Sagiv Jehezkel'i gözaltına aldı.

ANTALYASPOR İSRAİLLİ OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİNİ İPTAL EDECEK

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Evren Alkan, Jehezkel'in durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre Antalyaspor avukatları futbolcu ile yapılan sözleşmenin iptali için aralıksız çalışıyor.

Antalyaspor yetkilileri ise futbolcunun böyle bir harekette bulunacağından kesinlikle haberdar olmadıklarını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.