Kümesteki hatayı bulmak dâhiler için çok kolay 12 Saniyede IQ testini çözebilir misiniz

Kümesteki hatayı bulmak dâhiler için çok kolay 12 Saniyede IQ testini çözebilir misiniz
Mantık soruları, beyninizi birçok alanda zorlar böylece gelişimine destek olur. İşte sizler için 12 saniyede çözmeniz gereken ve dâhilerin şıp diye bulabileceği zeka sorusu yönelttik...

Bir zeka bulmacası ile daha sizlerleyiz. Bu sefer görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi test eden bir soruyla karşı karşıyasınız.

5785487487.jpg

Resimde bir kümes ve içindeki tavukları görüyorsunuz. Ancak resme dikkatli baktığınızda burada bir mantık hatası olduğunu anlayacaksınız.

Bu mantık hatasını yalnızca yüksek IQ'lu kişiler 12 saniyede bulabiliyor. Bu soru, mantık bilmecelerinin en zorlarından biri olarak kabul ediliyor. Eğer bu görseldeki hatayı fark etmeyi başardıysanız, kendinizi kutlayabilirsiniz. Bu, sizin yüksek IQ'lu ve çok dikkatli biri olduğunuzu gösteriyor.

Eğer 12 saniye içinde cevabı bulamadıysanız, moralinizi bozmayın. Zeka bulmacasının doğru yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Bu görseldeki mantık hatasını bulmak için alışılmışın dışında düşünmeniz gerekiyor. Detaylara odaklanacak kadar dikkatli olanlar, 12 saniyelik süre içinde cevabı bulabiliyor.

İŞTE YANITI

Bu beyin jimnastiği yaptıran zeka testinde 12 saniyede sonuca ulaşamayanlar için yanıt aşağıda yer alıyor...

98598.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.