Uzman ekonomistten paranızı üçe beşe katlayacak tavsiye ‘Bu yıl ona yatırım yapan zengin olacak’

Uzman ekonomistten paranızı üçe beşe katlayacak tavsiye ‘Bu yıl ona yatırım yapan zengin olacak’
Uzman isim, 2 altcoini işaret ederek rekor kıracağını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yönelmeye başladı. Bunlardan biri ise 2023 yılında yüzde 104 kazandıran kripto paralardan Bitcoin oldu. Yeni yıl itibarıyla kripto paraların geleceği merak ediliyor. Bu noktada çoğu yatırımcı uzman isimlerin tavsiyelerini araştırmaya başladı.

ICRYPEX Ceosu Gökalp İçer, Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programında bomba açıklamalarda bulundu. İçer, kripto paralarda kazandıracak olan 2 altcoini ve ‘euro mu dolar mı?’ sorusuna açıklık getirdi.

bitcoinn.jpg

BİTCOİN YÜZDE 104 KAZANDIRDI

Bitcoin 2023 yılının ilk başların 20 bin dolar seviyesindeyken şu anda 42 bin dolar bandında gözlemleniyor. Tabii bu yüzde 104 artış ise dikkat çekti. Pek çok yatırımcı bunun nedenini Spot Bitcoin ETF onayının gündeme gelmesi olduğu belirtildi.

İÇER: 1000 TL RAKAMI BİLE GÖREBİLİR

ICRYPEX Ceosu Gökalp İçer, Kripto Para piyasasında kazandıracak olan iki altcoini açıkladı. İçer, 36 dolar bandında bulunan AVAX’ın 100 doları göreceğini ve devam da edeceğini söyledi. İçer, bir takipçisinin AVAX 2 bin 500 TL’yi görür mü sorusuna ‘1000 TL rakamını bile görse gerçekten iyi rakam’ söyleminde bulundu. İçer, diğer XRP’nin de pozitif olduğunun altını çizerken, yükseliş eğiliminin devam edeceğini belirtti.

Son olarak İçer, ‘TL’ye karşı dolar mı euro mı?’ sorusuna ‘kesinlikle euro’ cevabını verdi.

secuk-gecer.jpg

SPOT ETF ONAYLANDI

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun (SEC) Spot ETF başvurularını geçtiğimiz günlerde onayladı. Onaylanmasının ardından Bitcoin 48 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Fakat kâr satışlarının gelmesi ile beraber Bitcoin 42 bin dolar seviyelerine geriledi. Spot ETF’in onaylanması ile beraber kripto piyasasına Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketleri olan Blackrock ile VanEck, yanı sıra WisdomTree, Fidelity, Bitwise, Grayscale Investmens ve Invesco kripto piyasasına girmesi ise bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.