X'in o özelliği İphonelardan sonra androide geldi 'Elon Musk duyurdu'

X'in o özelliği İphonelardan sonra androide geldi 'Elon Musk duyurdu'
Androide gelen özellik sayesinde X, doğrudan üçüncü bir uygulamaya ihtiyaç olmadan sesli ve görüntülü arama yapma olanağını sunuyor.

Sosyal medya platformu Twitter’ı satın almasının ardından, platformun adı ile birlikte kullanım özelliklerini ve şartlarını da değiştiren Elon Musk bu sebeple birçok kişi tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.Yeniliklerin birçoğunu kullanabilmek için kullanıcılardan ücret talep edilmesi, platformun mavi tik özelliğinin de değerlendirmeye değil ücrete tabii olması gibi özellikler eleştirilerin başlıca sebepleri arasında yer alıyor.

ANDROİD KULLANICILARI DA FAYDALANACAK

Musk platform için büyük bir adım daha attı. Platformun yeniliklerinden biri olan sesli ve görüntülü arama özelliğini android kullanıcıları için de aktif hale getirecek.Ancak altını çizmekte fayda var, platformda yalnızca ücretli kullanıcılar X’te sesli ve görüntülü arama başlatabiliyor. Bu özellik sayesinde X, doğrudan üçüncü bir uygulamaya ihtiyaç olmadan sesli ve görüntülü arama yapma olanağını sunuyor.

MUSK DUYURDU

Ekim ayında iOS kullanıcıları için kullanıma sunulan özelliğin, android için de kullanıma sunulacağı müjdesini Musk kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.