Motorola'nın uygun fiyatlı yeni telefonu satışa çıkıyor

Motorola'nın uygun fiyatlı yeni telefonu satışa çıkıyor
Motorola ailesinin yeni üyesi Moto G Play satışa çıktı. İşte uygun fiyatı ve son teknoloji ile donatılan telefonun detayları.

Lenovo'nun bir süre önce satın adlığı akıllı telefon üreticisi Motorola, ailesinin yeni üyesi Moto G Play modelini satışa sundu. Uygun fiyatı ve üstün özellikleri sayesinde telefona sahip olmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Telefon, 6.5 inçlik bir ekrana, HD+ çözünürlüğe ve 500 nit maksimum parlaklığa sahip olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca bu ekran 90Hz yenileme hızı seçeneğini kullanıcılarına sunuyor.

Uygun fiyatlı yeni Moto G Play (2024) modeli satışa çıktı

Moto G Play arka tarafında, 50MP ana kamera ve bir LED flaş ünitesine sahip. Ön tarafta ise 8MP'lik bir ön kamera yer alıyor.

Telefonun kalbinde ise Snapdragon 680 yer alıyor. Ayrıca 4 GB RAM’e sahip olan bu cihaz, sanal RAM ile 6 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Telefon ayrıca Android 13 işletim sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Moto G Play’de 64 GB depolama alanı bulunuyor. Eğer bu alan kullanıcı için yeterli gelmezse microSD ile bu alan genişletilebiliyor. Telefonun, 5.000 mAH kapasiteye sahip olan bataryası için 15W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

8 Şubat’ta ABD’de satışa sunulacak olan Moto G Play, 150 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Telefonun ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.