Whatsapp'ta yeni dönem başlıyor 'Artık onu yapmak için hesap açmanıza gerek yok'

Whatsapp'ta yeni dönem başlıyor  'Artık onu yapmak için hesap açmanıza gerek yok'
Milyonlarca vatandaşın kullandığı dünyaca ünlü anlık mesaj uygulaması WhatsApp kendisini her geçen gün geliştirmeye ve kullanıcılarına konforlu bir iletişim sağlamak için yeni özellikler getirmeye devam ediyor.

Avrupa Birliği, Dijital Hizmetler Yasası kapsamında teknoloji şirketleri için çeşitli düzenlemeler gerçekleştirdi. Bu düzenlemelerin bir sonucu olarak, mesajlaşma hizmeti sunan şirketler kullanıcılar arasında platformlar arası iletişim zorunluluğu getirildi.

ŞUAN GELİŞME AŞAMASINDA !

Bu değişikliklere uyum sağlamak adına adım atan şirketlerden biri de WhatsApp oldu. Şirket, App Store'da yayınlanacak olan 24.2.10.72 sürümüyle ilgili yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Şu an için geliştirme aşamasında olan bu özellik, platformlar arası mesajlaşma imkanı sunacak.

ehhaha.jpg

FARKLI MESAJLAŞMA UYGULAMALARI İLE MESAJLAŞMA DEVRİ BAŞLIYOR

Yayımlanan ekran görüntüsü, özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor ve şu an için yalnızca üçüncü taraf platformlar arası desteği olduğunu ortaya koyuyor. Bu yeni özellik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları, farklı mesajlaşma uygulamalarını kullanan kişilerle de iletişim kurabilecekler.

84775.jpg

MESAJLAŞMAK İÇİN HESAP AÇMAYA GEREK KALMAYACAK

Bu durum, WhatsApp hesabı olmayan kişiler için WhatsApp kullanıcılarıyla mesajlaşmayı kolaylaştıracak.

Önceki testler Android platformunda gerçekleştirilmişti ve şimdi de bu özellik iPhone kullanıcıları üzerinde deneniyor. Bu adım, WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini genişletme ve çeşitlendirme amacını yansıtıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.