WhatsApp'a yeni özellik geliyor 'Artık unutmayacaksınız'

WhatsApp'a yeni özellik geliyor 'Artık unutmayacaksınız'
Milyarlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta artık Topluluklar'da planlanan etkinlikler sabitlenebilecek.

WhatsApp, Topluluklar özelliğini daha da geliştirmekte hız kesmiyor. En son eklenen özellik sayesinde, Topluluklar içinde planlanan etkinlikler artık sabitlenebilecek. Bu güncelleme ile birlikte Topluluklar, kullanıcıların planlarını daha iyi organize etmelerine ve önemli etkinliklere kolay erişim sağlamalarına olanak tanıyacak.

WhatsApp, “Topluluklar“ özelliğini duyurdu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sürekli kendini yenileyerek kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan şirket yeni özelliklerini beta sürümünde test etmeye başladı ve şu anda Topluluklar için bir dizi yeniliği deniyor.

WHATSAPP TOPLULUKLAR'DA ETKİNLİKLER SABİTLENEBİLECEK

1.jpg

Android 2.23.21.12 güncellemesiyle birlikte WhatsApp, topluluk üyelerinin belirli durumlar için hatırlatıcılar oluşturmasına yardımcı olacak yeni bir aracı beta sürümünde test ediyor.

Şu an için geliştirme aşamasında olan bu özellik, WhatsApp'ın son beta sürümüyle birlikte bir dizi ek özellikle güncellenmiş gibi görünüyor.

WhatsApp'ın Android için en son beta sürümü olan 2.24.3.20 güncellemesi, topluluk bilgi ekranında yaklaşan etkinlikleri otomatik olarak sabitleme özelliğini sunuyor.

WhatsApp, Topluluk özelliği için çalışıyor

Bu yeni özellik sayesinde, bir topluluk üyesi yeni bir etkinlik oluşturduğunda, etkinlik otomatik olarak en üstte vurgulanacak.

Bu sayede, topluluk içindeki diğer üyeler her zaman yaklaşan etkinlikler ve katılımlar hakkında bilgi sahibi olacak, bu da iletişimi ve koordinasyonu kolaylaştıracak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.