WhatsApp'tan dikkat çeken yeni özellik 'Telefonunuzu sallayınca bakın neler oluyor'

WhatsApp'tan dikkat çeken yeni özellik 'Telefonunuzu sallayınca bakın neler oluyor'
Milyonlarca vatandaşın kullandığı Dünya çapında adıyla nam salmış popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarıyla özelliğini paylaştı.

Son zamanlarda Samsung ve Google, Android platformun dosya paylaşım özelliğini güncelledi ve bunu Quick Shake olarak adlandırdı. Android platformlarında bulunan bu yeni özellik AirDrop’a benzeyen özellikleriyle beraber geliyor ve tüm WhatsApp kullanıcılarının kullanımına sunuluyor.

6f5234cc479a4961bd811919d08d8597.jpg

SADECE TELEFONUZU SALLAMANIZ YETERLİ

WhatsApp’ta artık dosya paylaşımı yapmak çok kolay. Yakın olan iki cihaz arasında WhatsApp’ta dosya paylaşımı yapmak artık çok kolay. Sadece telefonunuzu sallayarak WhatsApp üzerinden dosya paylaşabilirsiniz.

Elde edilen bilgilere göre iki cihaz arasında ne kadar mesafe olması gerektiğiyle alakalı olarak bil bilgi henüz bulunmuyor. Sadece şuan da ki bilgilere göre uygulamayı açmak ve yanınızda bulunan cihazla telefonunuzu sallayarak dosya paylaşımınızı gerçekleştirmek.

Uygulama şuan da geliştirme aşamasında olup, ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bir bilgi henüz bulunmamakla birlikte çok da uzun sürmeyeceği bildiriliyor.

84775.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.