WhatsApp'tan dev yenilik 'Web uygulamasına bomba özellik yolda'

WhatsApp'tan dev yenilik 'Web uygulamasına bomba özellik yolda'
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların konuşmalarını kilitlemesine olanak tanıyan sohbet kilidi özelliğini web uygulamasına taşıyor.

WhatsApp, kullanıcıların özel konuşmalarını daha da korumalarına yardımcı olacak olan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Sohbet Kilidi adı verilen bu özellik, özel konuşmaları güvence altına alarak kullanıcılara daha fazla gizlilik sunacak.

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır? - Hardware Plus - HWP

Şu anda geliştirme aşamasında olan Sohbet Kilidi özelliği, bir sonraki güncellemeyle birlikte WhatsApp Web uygulamasına entegre edilecek. Bu sayede kullanıcılar, özel konuşmalarını daha etkili bir şekilde gizleyebilecek ve güvenli bir iletişim ortamı sağlayabilecekler.

wpp.jpg

WHATSAPP WEB SOHBET KİLİDİ ÖZELLİĞİ BETADA

WhatsApp, kullanıcılarına daha çağdaş ve çekici bir deneyim sunmak için yeni bir arayüz üzerinde çalışıyor. Yenilenmiş arayüz, özellikle karanlık tema ile estetik bir denge sağlayarak görsel olarak çekici bir görünüm sunmayı hedefliyor.

6 Cara Mengatasi WhatsApp Web Tidak Bisa Download Video

Yeni arayüzün geliştirilme aşamasında, kullanıcıların sohbetlerini daha fazla güvende tutmalarını sağlayacak özel bir özellik ortaya çıktı.

Kilitli sohbetlerin kullanıcı konuşmalarına ek düzeyde gizlilik ve güvenlik sağlayan özel bir sekmeye sahip olması bekleniyor.

WhatsApp web kullanıcıları da artık kişisel bilgileri, gizli detayları veya hassas konuları içeren tartışmaları istemedikleri kişilere göstermemeyi seçebilecek.

Muhtemelen bir kodla istenen sohbetler kilitlenebilecek. Kilitli sohbetler tüm platformlarda senkronize edilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.