Elon Musk artık dünyanın en zengin insanı değil ' Forbes yeni listeyi paylaştı'

Elon Musk artık dünyanın en zengin insanı değil ' Forbes yeni listeyi paylaştı'
Teknoloji dünyasında yaptığı atılımlarla adından sıklıkla göz ettiren Elon Musk artık dünyanın en zenginleri listesinde 1 numarada yer almıyor.

Servetleriyle gündem olan farklı sektörlerde öne çıkan iş insanlarından oluşan yeni liste yayımlandı. Dünyanın en zengin insanlarının bulunduğu listede zirvedeki isim artık Elon Musk değil. Liste güncellendi peki dünyanın en zengin insanı kim?

SERVETİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Sivri çıkışları değişik açıklamaları ve teknoloji dünyasında yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Elon Musk, servetiyle de bir süre gündemi meşgul etmişti. Mask 204. 7 milyar dolarlık servetiyle artık listenin ikinci sırasında yer alıyor. Dünyaca ünlü zenginlerin yer aldığı listede kartlar yeniden dağıtıldı.

whatsapp-gorsel-2023-11-30-saat-08-56-07-8c1cee11-001.jpg

TWİTTER NEGATİF BİR YATIRIM MI OLDU?

Listenin güncellenmesi akıllarda yeni bir soru işareti oluşturdu Twitter negatif bir yatırım mı oldu? Tesla space x gibi dev şirketlerde büyük oranda hisseye sahip olan Elon eski adıyla Twitter yeni adıyla x platformu için oldukça değişiklik yaptı bu değişikliklerin maliyetinin ona pahalıya patlayıp patlamadığı merak konusu oldu.

207.6 MİLYAR DOLARLA ZİRVEYE YÜKSELDİ
Forbes tarafından paylaşılan listeye göre dünyanın en zengin insanı artık Bernard Arnault, 207. 6 milyar dolarlık servetiyle Elon Musk'ı tahtından etti.

LİSTENİN İLK 5'İ ŞÖYLE;

yeni-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.