Son 20 yılın en büyüğü geliyor 'Peş peşe uyarılar yapıldı o tarihte kıyamet kopacak'

Son 20 yılın en büyüğü geliyor 'Peş peşe uyarılar yapıldı o tarihte kıyamet kopacak'
Ülke genelinde peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Son 20 yılın en büyüğü geliyor. Son olarak 2004 yılında görülenden bile daha büyüğünü işaret eden uzmanlar "Afet tehlikesi" olarak uyardı. İşte tüm detaylar...

Sektör kaynakları ve uzmanlar son 20 yılın en büyüğünün geldiğini açıklayarak ülke genelinde peş peşe uyarılarda bulundu. Yapılan uyarılarda milyonlarca vatandaşın tedbir alması gerektiği vurgulandı. O tarihte eşi benzeri görülmemiş olaylar yaşanacağını belirten uzmanlar, Afet tehlikesi için alarma geçilmesi gerektiğini söyledi.

AFET TEHLİKESİ PAYLAŞILDI

f-ibrefwiaajxji.jpg

Yaz sıcaklıkların etkisiyle sıcak kalan Karadeniz, felaketleri de beraberinde getiriyor. Sonbahar mevsiminin son ayında düşen sıcaklıkların ardından hava koşulları daha da sertleşti. Soğuk hava ile sıcak denizin birleşmesinin ardından alçak basınç alanı derinleşmesi bekleniyor.

Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından tarih verilerek açıklamalar geldi. O tarihte fırtına, güçlü yağmur ve soğuk hava dalgaları bekleniyor. Karayel rüzgarlarının etkisiyle birlikte anlık hamleler görülüyor.

f-icnwwxeaa3tmp.jpg

İSTANBUL ALARMA GEÇMELİ

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan uzmanlar, "Afet Tehlikesi" diyerek paylaştı. Karadeniz Bölgesi'nde ve çevresinde yer alan ilçeleri fırtına vuracak.

f-idlzjxaaarz7k.jpg

Paylaşıma göre, yarın 2004 yılından çıkan fırtınadan da daha güçlü bir fırtına bekleniyor. Yüksek hızda esecek rüzgarların şiddeti 130 km / s - 140 km / s seviyelerine kadar ulaşması öngörülüyor.

f-iegifwqaauc44.jpg

Uzmanlar özellikle İstanbul'u işaret ederek, "Üçüncü köprü ile ikinci köprü arasında hasar riski var. Köprü halatları da güçlendirilmeli. İstanbul havalimanı alarma geçmeli..." açıklamalarında bulundu.

f-ifrzcxaaeami0.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.