Emekli maaş kartını ATM'ye takana 3000 TL verilecek

Emekli maaş kartını ATM'ye takana 3000 TL verilecek
Halkbank yeni emekliye özel kampanya başlattı. Şartları sağlayan emekliler, emekli maaş kartını ATM'ye taktığında banka 3000 TL verecek. İşte ayrıntılar...

Halkbank yeni emekliye özel kampanya başlattı. Banka resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın tüm detaylarını paylaştı. 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank'tan alan veya alacak olan müşteriler ile maaşını Halkbank'a taşıyacak emekli müşterileri için geçerli olan kampanya 31 Aralık 2023 tarihlerinde sona erecek.

Kampanya kapsamında tüm şartları kapsayan yeni emekli müşterilerine özel toplam 3 bin TL ParafPara verilecek. Bu doğrultuda, emekli müşteriler dilediği sektörde ve tüm banka POS’larında yapacakları aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara kazanacak.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

0x0-20-bin-lira-cepte-kaliyor-2009-2010-tarihlerine-dikkat-prim-borcunun-ucte-birini-odeyerek-emekli-olun-1630837028309.jpg

İlk emekli maaşını bankadan alacak olan veya maaşını bankaya taşıyacak olan emekli müşterilerimizin kampanyadan faydalanabilmesi için Paraf Mobil Uygulaması size özel alanından kampanyaya katılması ya da “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermesi yeterli olacaktır. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşterilerimizin, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecektir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın, Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 3.000 TL olacaktır. Alışverişlerin mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

0x0-zamli-emekli-maasi-ne-zaman-yatar-2023-temmuz-emekli-zammi-belli-oldu-ssk-bag-kur-zamli-emekli-maaslari-odeme-1688758977313-001.jpg

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşterilerimizin, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecektir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın, Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Alışverişlerin mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Emekli müşterilerimizin kampanyadan katılıp yararlanabilmesi için Paraf kredi kartına sahip olması gerekmekte olup, Halkcard, Paraf Debit, ParafGenç, Parafree, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan ParafPara işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Yapılandırılmış vergi borçları kampanyaya dahil değildir.

ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

Ekim-Kasım-Aralık aylarında kampanyadan kazanılacak ParafParaların son kullanım tarihi ise 15.02.2024 saat 22.00 olup, kullanılmayan ParafParalar 16.02.2024 tarihinde geri alınacaktır.

ekran-goruntusu-2023-11-16-105759.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.