Hükümete yakın isim canlı yayında ilk kez açıkladı 'Emekli ikramiyesini artık onlar da alacak'

Hükümete yakın isim canlı yayında ilk kez açıkladı 'Emekli ikramiyesini artık onlar da alacak'
AKP'ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük canlı yayında emeklilere güzel haberi duyurdu. Küçük, 5 bin TL'lik ikramiyeye ilişkin yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı.

AKP'ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük canlı yayında, çalışmayan emeklilere yatırılacak 5 bin TL'ye ilişkin yeni bir düzenleme yapıldığını duyurdu. Üst üste gelen zamlarla zor günler yaşayan emeklileri mutlu etmesi beklenen ikramiye tam bir hayal kırıklığına dönmüştü.

Önce 5 bin TL gibi cüzi bir rakam açıklayan AKP ekonomisi ardından da çalışan emeklileri kapsam dışı bırakarak tepkilerin odağına oturmuştu. Zor günler geçiren emeklilere haksızlık yapıldığını belirten Hükümete yakın Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, çiftçi emeklilere müjde verdi.

O EMEKLİLER DE BU AY İKRAMİYE ALACAK

0x0-asgari-ucret-ara-zammi-son-durumbaskan-erdogan-aciklayacak-temmuzda-asgari-ucret-ne-kadar-kac-tl-olacak-1687072533495.jpg

"Cumhuriyetimizin 100.yılına özel bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verilecekti. Orada da yine bir haksızlık yapıldı. Çalışan emekli ve çalışmayan emekli olarak ikiye ayrıldı. Yani çalışan emekli ikramiyeyi alamayacak çalışmayan emekli ise ikramiyeyi alacak gibi.

Halbuki çalışanlar zaten ihtiyacı olduğu için çalışıyor." diyerek ilerlemiş yaşına rağmen çalışmak zorunda olan emeklilerin kapsam dışında kalmasını eleştiren Cem Küçük, yapılan düzenleme ile çiftçi emeklilere de ikramiye kapısının aralandığını ifade ederek, "Emekli çiftçilerde bu ikramiyeden yararlanamayacaktı.

Yeni bir düzenlemeyle 1,5 milyon çiftçi emeklisi de 5 bin TL’lik ikramiyeyi bu ay içinde alacak." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.