Özel bankadan 15 Bin TL'ye varan emekli promosyonu Duyan bankaya koşuyor

Özel bankadan 15 Bin TL'ye varan emekli promosyonu Duyan bankaya koşuyor
Emekliler için bu zamanlar, birçok kişi için dinlenme ve finansal planlamayı yeniden düşünme zamanı demek. Bankaların sunduğu emekli maaş promosyonları da emekliler için oldukça önemli bir konumda. Son zamanlarda ise emeklilere yönelik bir önemli gelişme de Garanti BBVA'dan geldi. İşte detaylar...

Emekli maaş promosyonları konusunda önemli bir adım atan Garanti BBVA, yenilenen promosyonu ile, emeklilere 15 bin TL'ye varan ödeme planı uygulanacak. Garanti BBVA, emeklilik dönemindeki kişilere ekonomik destek sağlamak amacıyla emekli maaş promosyonu kampanyasını yeniledi. Emekli müşterilerine özel yaptığı bu güncelleme ile banka, emekli vatandaşların farklı maaş aralıklarına göre belirlenen ödemelerden yararlanabilecekleri bir fırsat uygulandı.

oukjy.jpg

Emekli maaşlarının belirli aralıklarına göre düzenlenen yenilenen promosyon miktarları, 6.250 TL ile 15.000 TL bandında değişim gösteriyor. Böylece emeklilerin banka hesaplarını daha etkili şekilde kullanmalarına ve finansal durumdan daha güçlü bir konuma gelmelerine yardımcı olacak. Garanti BBVA'nın emeklilere özel planladığı bu yeni promosyonlar, emekli vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve maddi açıdan rahat bir gelecek kurmalarına katkı sağlayacak bir adım attı.

Ödemeler, belirli bir maaş aralığına sahip olanlara farklı oranlarda yapılıyor. Örnek verirsek;

  • 10 Bin TL'ye kadar maaş alanlara 6 Bin 250 TL,
  • 10 Bin TL ile 15 Bin TL arasında olanlara 10 Bin TL,
  • 15 Bin TL ile 20 Bin TL arasında olanlara 12 Bin 500 TL
  • 20 Bin TL üzerinde maaşı olanlara ise 15 Bin TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Emekli vatandaşların banka ile gerçekleştirdikleri 3 senelik promosyon sözleşmesi sonucunda ödemeler, ilk emekli maaşlarının yattığı ay itibari ile peşin olarak yatırılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.