Murat Kurum ‘31 Mart’ta kazanan İstanbullular olacak’

Murat Kurum ‘31 Mart’ta kazanan İstanbullular olacak’
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, İstanbul'u karış karış gezmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Bayrampaşa'da gerçekleştirilen MHP Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, 31 Mart yerel seçimlerinin kazananının İstanbul ve İstanbullular olacağını vurgulayarak, şehit ailelerinin de bu zaferin bir parçası olacağını belirtti.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İDEALİ

ekran-goruntusu-2024-02-19-095751.png

Konuşmasında Cumhur İttifakı'nın kararlılığına ve milli birlik ruhuna vurgu yapan Kurum, kirli ittifaklardan uzak durduklarını ve ülkenin her karış toprağı için canla başla mücadele ettiklerini ifade etti. Şehitlerin verdiği fedakarlıklara rağmen asla başlarını öne eğmediklerini ve güçlü Türkiye ideali için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

“KAZANAN İSTANBULLULAR OLACAK”

ekran-goruntusu-2024-02-19-095807.png

Kurum, özellikle 31 Mart seçimlerinin İstanbul için bir dönüm noktası olacağını belirterek, bu tarihte İstanbul'un kazanacağını ve İstanbulluların uzun zamandır özlediği hizmetleri alacağını dile getirdi. Şehit ailelerinin bu zaferde önemli bir yer tutacağını vurgulayan Kurum, "31 Mart akşamı Eren Bülbül'ün annesi, Aybüke öğretmenin annesi kazanacak..." dedi.

“BİZ GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”

ekran-goruntusu-2024-02-19-095802.png

Mazeret üretmeyeceklerini ve gerçek anlamda belediyecilik yapacaklarını belirten Kurum, "Biz gerçek belediyecilik yapacağız. Milletimizle el ele vereceğiz, milletimiz için gece gündüz çalışacağız" dedi. "31 Mart akşamı tüm İstanbul kazanacak. Kimse kaybetmeyecek, İstanbul kazanacak, İstanbullular kazanacak" diyen Kurum, İstanbul'un uzun yıllar boyunca yaşadığı zorluklara son vereceklerini ve şehrin onurunu yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-02-19-095757.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.