Murat Kurum’a Beşiktaş’ta sevgi seli

Murat Kurum’a Beşiktaş’ta sevgi seli
Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş Ortaköy Mahallesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Kurum, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Beşiktaş Ortaköy Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sırasında Kurum'a İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın ve Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper de eşlik etti. Ortaköy esnafı, Kurum'u coşkuyla karşılayarak, "En büyük başkan bizim başkan", "İstanbul muradına erecek" gibi sloganlarla ve alkışlarla selamladı.

aw147567-01.jpg

Ozan Nihat adlı sanatçının Kurum için özel olarak yazdığı “Başkanım geldi buraya, aramızda Murat Kurum. Hoş geldin Beşiktaş’a, ayağın değmesin taşa. Selam verdin esnaf kardeşe, aramızda Murat Kurum” şeklindeki dörtlük, çevredekiler tarafından alkışlar eşliğinde okundu.

aw147567-05.jpg

Vatandaşlar, Kurum'un ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, daha önce böyle bir ziyaret almadıklarını ifade etti. Bir esnaf, Kurum'a destek vererek, "Murat Kurum gelecek, İstanbul rahata kavuşacak" şeklinde konuştu.

aw147567-03.jpg

Ziyaret sırasında, vatandaşlar tarafından yazılıp bestelenen "İstanbul'un Muradı" isimli şarkı Emre Fırat tarafından Murat Kurum'a sunuldu. Kurum, şarkıyı beğendiğini dile getirerek, çalışmalarında kullanacağını söyledi.

aw147567-02.jpg

Ayrıca, Kurum'un Bakanlık döneminde gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, özellikle Ağrı'daki millet bahçesinden övgüyle bahsederek teşekkür etti.

aw147567-07.jpg

Ziyaretler sırasında ilgiyle karşılanan Kurum, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti ve MHP'nin seçim stantlarını da ziyaret eden Kurum, parti üyeleriyle sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.

aw147567-06.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.