Murat Kurum Bağcılar'da gençlere seslendi 'Eğitim öğretim İstanbul’da külfet olmayacak'

Murat Kurum Bağcılar'da gençlere seslendi 'Eğitim öğretim İstanbul’da külfet olmayacak'
Murat Kurum Bağcılar’da gençlere seslenerek "Okul hayatıyla ilgili de onları destekleyeceğiz. Eğitim öğretim İstanbul’da külfet olmayacak” dedi.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Kurum vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da esnaf ziyareti yaptı. Ziyareti sırasında Kurum’a Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve beraberindeki heyette katıldı.

KURUM GENÇLER İÇİN VAATLERİNİ AÇIKLADI

Ziyareti sırasında Kurum, gençler için vaatlerini soran esnafa, “Meslek sahibi olsunlar ki kendi iş yerlerini açsınlar, kendileri üretsinler. Okul hayatıyla ilgili de onları destekleyeceğiz. Eğitim öğretim İstanbul’da külfet olmayacak” dedi.Esnaf ise Kurum’a “Bizde birlikte çalışacak ve oylarımızı Murat Kurum’a verip İstanbul’un Muradını bekleyeceğiz. Benim 4 oyumu da Murat beye vereceğim” diye karşılık verdi. Bunun üzerine Kurum, “Sizin gibi vatan millet sevdalısı annelerimiz olduğu sürece bizi kimse yıkamaz” ifadelerini kullandı.

aw148037-01-1.jpg

LOKANTA SAHİBİ SEÇİM SONRASI KURUM'U DAVET ETTİ

Kurum’a lokum ikram edip yüzde 60 ile kazanmasını beklediğini dile getiren bir esnaf ise “Malatya’da yaptığınız hizmetlere de hayranız. Büyük bir heyecanla İstanbul’a gelmenizi bekliyoruz” şeklinde desteğini belirtti.

aw148037-04.jpg

Murat Kurum ziyaret ettiği bir dönercide döner keserek vatandaşlara ikram etti. Ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Kurum vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

aw148037-07.jpg

aw148037-09.jpg

aw148037-08.jpg

aw148037-05.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.