Murat Kurum sokak hayvanlarını unutmadı 'Endişesiz İstanbul' diyerek duyurdu

Murat Kurum sokak hayvanlarını unutmadı 'Endişesiz İstanbul' diyerek duyurdu
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, sokak hayvanlarını unutmadı. Kurum, 39 ilçeye hayvan barınağı sözü verdi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarında gaza bastı. Belediye başkan adayları saha çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği İstanbul'da seçim yarışı iyice kızıştı.

CHP'nin mevcut başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tekrar aday gösterilirken, Cumhur İttifakı ise eski Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum'u aday gösterdi. Her iki aday da halkla sık sık buluşarak seçim vaatlerini açıklıyorlar.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

ekran-goruntusu-2024-02-20-112232.png

İstanbul'u karış karış gezen İBB Başkan Adayı Kurum, her gittiği yerde İstanbul seçimini kazanmaları durumunda gerçekleştirecekleri projelerini vatandaşa anlatıyor. Kurum bu kez de sahipsiz sokak hayvanları için dev projesini duyurdu.

ENDİŞESİZ İSTANBUL

Sosyal medya hesabından "Endişesiz İstanbul" notuyla bir video paylaşan Murat Kurum, sokak hayvanlarını unutmadı. Paylaşılan videoda, "Anadolu ve Avrupa Yakasında toplam 50 bin kapasiteli 2 sahipsiz hayvan barınağı yapacağız. Böylece hem halkımız hem de sokaklarımız daha huzurlu ve güvenli bir ortama kavuşacak" açıklamalarına yer verildiği görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.