Ünlü astrolog İstanbul ve Ankara'yı kimin kazanacağını açıkladı

Ünlü astrolog İstanbul ve Ankara'yı kimin kazanacağını açıkladı
Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'yı kazanacak adayı açıkladı

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Evrim Akın'ın YouTube üzerinden sunduğu Pijama Sohbetleri'ne konuk oldu ve 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ADAYLAR SAHADA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

ekran-goruntusu-2024-02-20-161047.png

Siyasi partilerin belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle birlikte yerel seçim çalışmaları başladı. Adaylığı kesinleşen isimler sahaya inerek vatandaşlarla temas kurmaya başladılar. Bu seçimlerde en çok merak edilen iller arasında İstanbul ve Ankara bulunuyor. İstanbul'da CHP'nin adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış yaşanacakken, Ankara'da ise CHP'nin adayı ve mevcut başkan Mansur Yavaş'ın karşısında Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok yer alacak.

İSTANBUL VE ANKARA'YI KİMİN KAZANACAĞINI AÇIKLADI

ekran-goruntusu-2024-02-20-161043.png

Nuray Sayarı, yerel seçimlerle ilgili yaptığı konuşmada, "Hayretler içinde kalacağımız bir seçim dönemine giriyoruz, Allah vatanımızı milletimizi korusun. Ben partici değilim. Belediye başkanlarına sesleniyorum hizmet edecek kişiler gelsin" dedi. Sosyal medyayı sallayan açıklamalarında ise, İstanbul ve Ankara'nın kimin kazanacağını belirten ünlü astrolog, "Ben kahin değilim" diyerek AK Parti'nin İstanbul'u alacağını iddia etti. "İstanbul'a öyle bir gelecek ki çok büyük katkısı olacak, gerçekten AK Parti alacak” şeklinde konuşan Sayarı, İzmir'de de büyük sürprizler olacağını dile getirdi. Ankara'da ise CHP'nin kazanacağını ve Mansur Yavaş'ın görevine devam edeceğini öne sürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.