Kim Milyoner Olmak İster’de üniversitelinin bilemediği soru pes dedirtti 'Şimdiye kadar yaşananları solladı'

Kim Milyoner Olmak İster’de üniversitelinin bilemediği soru pes dedirtti 'Şimdiye kadar yaşananları solladı'
Türkiye’nin popülerliğini koruyan ödüllü bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de üniversiteli genç kızın joker kullandığı basit soru ülke gündemine oturdu.

Kenan İmirzalıoğlu sunumuyla ATV ekranlarına gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan yarışmacı İrem Mollahasanoğlu, heyecandan tüm bildiklerini unuttu. İlk baraj sorusunda elenmenin eşiğine gelen yarışmacı, bilemediği soru yüzünden sosyal medyada en çok tartışılanlar arasına gİrdi.

kenan1.jpg

NEREDEYSE ELENİYORDU

Yarışmacı Mollahasanoğlu’nun takıldığı soru seyircileri şaşkınlığa uğratırken yarışmacı neredeyse eleniyordu ancak joker kullanarak son anda elenmekten kurtuldu.

kim-soru.webp

İlk soruyu geçen yarışmacı, ikinci soruya geldiğinde basit olmasına rağmen heyecandan tüm bildiklerini unuttu. Rahat tavırlarla "şu an heyecanıma yenik düşüyorum bu yüzden seyirci joker hakkımı kullanacağım” diyerek hemen baraj sorusu olan bu soruda seyirci jokerine başvuran yarışmacı, seyircilerin yüzde 95’nin verdiği doğru cevabı seçerek takıldığı yerden kurtulabildi.

kim-kiz.jpg

SORUNUN KOLAY OLMASI TARTIŞMA YARATTI

Yarışmacının karşısına ikinci soru olarak çıkan basit olarak değerlendirilen soruda “’Türk alfabesindeki ilk ünsüz 5 harfi say' diyen öğretmene öğrenci hangi cevabı verirse sözlüden yüksek not alacaktır?” denildi. Cevaplar da şu şekildeydi:

A: 1,3,5,7,9

B: B, c, ç, d, f

C: Do, re, mi, fa, sol

D: Proton, nötron, elektron

Yarışmacı doğru cevabı vermekte zorlanınca seyirci joker hakkına başvurdu. Oyların yüzde 95’i B şıkkını işaret edince, yarışmacı şaşkınlığını gizleyemedi.

kim-cevap.webp

SOSYAL MEDYA AFFETMEDİ

Heyecan yapan ancak üniversite öğrencisi olduğu için böyle bir soruyu bilmesi gerektiği düşünülen yarışmacının heyecan yapıp takılmasını sosyal medya kullanıcıları affetmedi. Konuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

İşte o yorumlar:

kim-milyoner1.jpg

kim-milyoner2.jpg

kim-milyoner3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.