Migros dev market zincirini satın aldı 'Resmi açıklama geldi'

Migros dev market zincirini satın aldı 'Resmi açıklama geldi'
Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros, çok sayıda şubeye sahip olan ünlü marketler zincirinin mağazalarını satın aldı.

Dev marketler zinciri Migros, İstanbul ve Konya’da faaliyet gösteren market zinciri Kent Gross’un 6 şubesini satın almak için 3 Ocak 2024'te Rekabet Kurumu'na başvurmuştu.

45.jpg

Rekabet Kurumu bu başvuruyla ilgili yaptığı yeniaçıklama ile satışa onay verdiğini duyurdu.

Rakabet Kurumu'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada "Fatih Özbabacan Gıda Dış Tic. Ltd. Şti.nin Konya’da bulunan altı adet mağazasının kiracılık haklarının ve sabit kıymetlerinin, Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi" ifadeleri kullanıldı.

6asdasdsadasfas.jpg

KENT GROSS HAKKINDA

Fatih Özbabacan Gıda Dış Ticaret LTD. ŞTİ, 27 Aralık 2017 tarihinde Konya'da genç girişimci Fatih Özbabacan tarafından yüzde 100 yerli sermaye ile kuruldu. KENT GROSS, toptan ve perakende satış alanlarında faaliyet göstererek, müşterilerine zengin ürün çeşitliliği ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Şirket, marketlerden büfelere, kafeteryalardan restoranlara, otellere ve fabrikalara kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap eden bir iş modeline sahiptir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.