Selçuk Geçer yatırımcılara ‘uzak durun’ diyerek açıkladı ‘Ekrana bakarken paranız yok olacak’

Selçuk Geçer yatırımcılara ‘uzak durun’ diyerek açıkladı ‘Ekrana bakarken paranız yok olacak’
Selçuk Geçer, o yatırım aracınI işaret ederek o işlemden uzak durulması konusunda uyarıda bulundu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracına güvenen milyonlarca vatandaşa kritik uyarıda bulunarak ‘sakın yapmayın’ dedi.

Pek çok yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarına yöneliyor. Onlardan biri ise bir haftada yüzde 20 kazandıran bitcoin oldu. Ancak bu yükselişin dışında bazı yatırımcılarda ‘kaldıraçlı işlem’ tuzağına düşüyor. Daha fazla kazanmak isteyen küçük yatırımcıların bu işlem ile parasının hepsini kaybedebiliyor.

bitcoin-214.jpg

GEÇER: MUTLAKA STOP KOYUN

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’de bu konuya ayak basarken, yatırımcılara kritik uyarıda bulundu. Geçer, “Altında olabilirsiniz, dolarda olabilirsiniz, borsada da olabilirsiniz. Kriptoda da olabilirsiniz, fark etmez mutlaka ama mutlaka alta bir yere kendini koruyacak bir bitiş noktası koyarsın, stop koyarsın” dedi.

selcuk-gecer.webp

“AZ KAZANIN ÖZ KAZANIN”

Kaldıraçlı işlemlerden uzak durulması konusunda yatırımcılara seslenen Geçer, “100 ve 1000 kaldıraçlı işlem yaparsınız, böyle ekrana bakarken, paranızın yok olduğunu görürsünüz, eksiye düştüğünüzü görürsünüz. Onun için ne diyoruz, kaldıraçlı işlemlerden uzak durun, kardeşim, ne işiniz var sizin kaldıraçta? Az kazanın, öz kazanın” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.