Mansur Yavaş eşinin ve kendisinin mal varlığını açıkladı

Mansur Yavaş eşinin ve kendisinin mal varlığını açıkladı
Belediye başkan adaylarının mal varlıklarının açıklaması gerektiğini söyleyen ve "Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar" diyen Mansur Yavaş eşi Nursen Yavaş ve kendisinin mal varlıklarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıyaslanabilmesi için 2019 yılı ve 2024 yılı mal varlıklarını birlikte listeleyerek açıkladı.

CHP'nin Ankara'dan yeniden başkan adayı olarak açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansun Yavaş Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşma ile dikkat çekmişti. Ankara'da asılan afişlerle ilgili "Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok." diye konuşan Mansur Yavaş afişlerin parasını il başkanlığının ödediğini söylemişti. Yavaş aynı günkü konuşmasında bütün belediye başkanlarının göreve geldikleri ve şu anki malvarlıklarını açıklamaları gerektiğini savunmuştu.

Mansur Yavaş kendisinin ve eşinin mal varlıklarını açıkladı. Mansur Yavaş açıklamasını kendi adını taşıyan internet sitesinden yaptı.

mansuryavasmalvarligi.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.