Emekli ikramiyesi komisyondan geçti İşte ikramiyelerin hesaba yatacağı tarih

Emekli ikramiyesi komisyondan geçti İşte ikramiyelerin hesaba yatacağı tarih
Emekliye verilecek bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin madde Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Peki emeklinin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekliye verilecek bayram ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL olarak ödenmesini öngören madde Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Emeklinin gözü 3 bin TL'lik ikramiyelerinin ödeneceği tarihe çevrildi.

para5.jpg

Açıklamaları ile adından söz ettiren ekonomist Özgür Erdursun ise 31 Mart seçimlerinden önce emeklinin öfkeli şekilde sandığa gitmesinin istenen bir durum olmayacağını belirterek normal şartlar altında 1-7 Nisan tarihlerinde hesaplara yatması beklenen emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyesinin, seçimlerden önce verilebileceğini söyledi.

meclis.jpg

Özgür Erdursun, 31 Mart seçimleri öncesi hem en düşük emekli maaşına yapılacak düzenleme ile hem de ikramiye ödemelerinin erkene alınmasıyla emeklinin eline toplu para geçmesinin sağlanabileceğini belirtti.

31 Mart seçimlerin öncesinde yatması beklenen emekli ikramiyelerini için en uygun tarihin 25-29 Mart haftası olduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.