Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atmıştı Ege Akersoy'a para cezası

Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atmıştı Ege Akersoy'a para cezası
İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek mitinginde elinde 'tevhid' bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atması nedeni ile yargılanan Ege Akersoy, halkı tahrik suçundan beraat etti. Basit yaralama suçundan para cezası aldı.

Mahkeme, 'kasten basit yaralama' suçundan Ege Akersoy'a 2 bin TL adli para cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek mitinginde elinde 'tevhid' bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atması nedeni ile yargılanan Ege Akersoy, 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçundan beraat etti.

Fatih'te 1 Ocak sabah saatlerinde gerçekleştirilen 'Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet' mitingine katılan İsmail Aydemir elinde Kelime-i Tevhid Bayrağı ile yürümüştü. Ege Akersoy, Haliç metrosu yolunda tesadüfen karşılaştığı Aydemir'e "Sen Türk değil misin?" diye sorduktan sonra İsmail Aydemir'e yumruk atmıştı. Gözaltına alınan Ege Akersoy tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve 17 gün tutukluluk halininin ardından serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili Ege Akersoy hakkında iki suçtan toplam 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.