Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde? Ankara’da çarpıcı anket sonucu! Fark açıldı

Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde? Ankara’da çarpıcı anket sonucu! Fark açıldı
Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde? Ankara’da çarpıcı anket sonucu! Fark açıldı

AK Parti’nin Ankara’da yaptırdığı son anketi köşesine taşıyan gazeteci Nuray Babacan, Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkını açıkladı. AK Parti’nin Ankara’da yaptırdığı ankette, CHP’nin adayı Mansur Yavaş ile Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok arasındaki son duruma göre iki isim arasındaki oy farkı 15 puan civarında olduğu iddia edildi. Mansur Yavaş’ın neden tercih edildiği sorusuna verilen yanıtlarda da “sosyal yardımlar” ve “dürüst, güvenilir” başlıkları yer aldı.

EN BEĞENİLEN İCRAAT SOSYAL YARDIMLAR

Anket sonuçlarına göre, Mansur Yavaş'ın en beğenilen icraatı yüzde 28 ile "sosyal yardımlar" olarak belirlendi. İkinci sırada ise yüzde 8 ile "dürüst ve güvenilir" olması yer alıyor. Belediye hizmetleri ise bu nedenlerin gerisinde kalıyor. Yavaş'ın sakin ve sessiz bir şekilde gerçekleştirdiği yardımların, AK Parti'nin bu alandaki etkisini azalttığı görülüyor.

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan yazısında, Ankara için şunları aktardı:

"CHP'nin adayı Mansur Yavaş ile AKP'nin adayı Turgut Altınok arasındaki farkın değişmediği ve kapatılmasının da mümkün görünmediği ifade ediliyor. Bazı kişiler, ilçelerde Etimesgut ve Polatlı'nın CHP'ye geçebileceğini öne sürüyor. AKP'nin güçlü olduğu kabul edilen Mamak'ta ise sıkıntı olduğu belirtiliyor. AKP'nin yaptırdığı anketlerde Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkının yaklaşık olarak 15 puan olduğu ortaya çıkıyor."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.