Tuna Kaya zengin olmanın sırrını açıkladı ‘O hisseler ve kripto paralar rekor kıracak’

Tuna Kaya zengin olmanın sırrını açıkladı ‘O hisseler ve kripto paralar rekor kıracak’
Finans uzmanı Tuna Kaya, yatırımcılara o hisseleri ve kripto paraları işaret ederek ‘alın’ tavsiyesinde bulundu.

Finans uzmanı Tuna Kaya, yatırımcılara o hisseleri ve kripto paraları işaret ederek ‘alın’ tavsiyesinde bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Son zamanlarda döviz, altın, kripto paralar ve hisselerdeki artışlar ise dikkat çekti. Çoğu yatırımcı ise yatırım araçlarının gelecekleri konusunda uzman isimlerin görüşlerini araştırıyor.

Teknolojik gelişmeler ve çiplere oluşan taleplerin artması ile beraber yapay zeka yatırımları dikkat çekmeye başladı. Finans Uzmanı Tana Kaya’da bu konuya ayak basarak 2024 yılına yapay zekanın damga vuracağını belirtti.

bitcoin-hisse.jpg

KAYA: YAPAY ZEKA YILI OLACAK

Kaya, ABD borsalarında 3 yapay zeka hissesinin yatırımcıların değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Kaya, “NVİDİA'nın piyasa değeri 2 trilyon doları aştı. 1 yıllık getirisi ise NVİDİA'nın yüzde 232 seviyesinde bulunuyor. Bu yıl ve sonraki yıllarda NVİDİA'ya yukarı yönlü hareketler canlı bir şekilde devam edecek. 1000 dolar seviyesine gelmesini bekliyorum. Diğer yapay zeka ile ilgili hisse senedi ARM ise 128 seviyesinde. 144 seviyesi direnç bölgesi, burada da psikolojik bölge olan 200 bölgesi aşıldıktan Sonra bizi 300'lü seviyeler bekliyor olacak. Diğer yapay zeka ile ilgili şirket SMG burada da destek olarak 705'i takip ediyorum. Buralara doğru olası geri çekilmeler de kademeli alım fırsatı verecektir. Burada 1000 dolar seviyesi direnç seviyesi, eğer aşılırsa 1200 dolar seviyesini görebiliriz” dedi.

O COİNLERİ İŞARET ETTİ

Kripto paralarda son yaşanan artış ile beraber 51 bin dolar seviyesine kadar geldi. Bu noktada kripto paralara da yatırımcıların ilgisi artmış durumda. Tuna Kaya, yapay zeka altcoinlerine dikkat çekerek, en çok kazandıracak coinleri açıkladı. Kaya, “Bize çok kazandıracak yapay zeka altcoinlerin ise şu şekilde; RENDER, GRT, AGIX, FET ve WLD” ifadeleri kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.