Ben öldürmedim uzaylılar öldürdü 'Ailesini katleden caninin ifadesi şoke etti'

Ben öldürmedim uzaylılar öldürdü 'Ailesini katleden caninin ifadesi şoke etti'
İstanbul Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin adliyeye sevk edileceği sırada söylediği sözleri ve polise verdiği ifadeleri duyanları şaşkına çevirdi.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bağlı olan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bir sitede dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda 57 yaşındaki Suat G. isimli iş insanı, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları 31 yaşındaki Zeliha ve 30 yaşındaki Mine Güney'i silahla vurarak binadan kaçmış, vurulan 3 kişi ise olay yerinde hayatlarını kaybetmişti.

aw148602-04.jpg

Polis ekiplerinin çalışmalarıyla zanlı Suat G. aynı gün içinde Kartal'daki bir spor salonunda yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlının üzerinde 3 adet tabanca, 6 adet şarjör, yüklü miktarda döviz ve pasaport da ele geçirildi.

aw148602-02.jpg

Dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha ve Mine Güney'i silahla vurarak öldüren Salih G.'nin emniyetteki ifadesi duyanları şaşkına çevirdi. Zanlı, “Eşim bana küfretti. Kendimi kaybettim. Kızlarım sözümü dinlemiyordu” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

aw148602-01.jpg

Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı Suat G. adliyeye sevk edildi. Suat G. emniyetten çıkarken basın mensuplarının kendisine yönelttiği “Neden öldürdünüz?” sorusuna, “Ben öldürmedim. Ben kimseyi öldürmedim. Uzaylılar öldürdü” şeklinde ilginç bir cevap verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.