İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi Tüm gün boyunca elektrik verilmeyecek

İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi Tüm gün boyunca elektrik verilmeyecek
İstanbul'da, BEDAŞ tarafından yürütülen planlı bakım çalışmaları çerçevesinde, 23 Mart 2024 Cumartesi günü bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacaktır. Bu kesintiler, enerji altyapısının güçlendirilmesi ve daha iyi hizmet sunulabilmesi için gerçekleştirilmektedir.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, 23 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek elektrik kesintileri hakkında bilgi almak için yoğun bir araştırma içerisindeler. AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan planlı kesintiler, arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşiyor. Kesintilerin ne zaman sona ereceği ve hangi ilçelerin etkileneceği konusunda güncel bilgilere ALO 186 numaralı hattan veya şirketlerin internet sayfalarından ulaşılabiliyor.

Özellikle İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarında farklı zaman dilimlerinde uygulanacak olan bu kesintiler, güvenlik ve iyileştirme çalışmalarının bir parçası olarak planlanmıştır. Anadolu Yakası'nda AYEDAŞ, Avrupa Yakası'nda ise BEDAŞ sorumluluğunda yürütülen elektrik kesintisi işlemleri, ilgili web siteleri ve mobil uygulamalar aracılığıyla sorgulanabilmekte. Ayrıca, vatandaşlar planlı elektrik kesintileri hakkında SMS yoluyla bilgilendirme almak için de ilgili kurumlara başvuruda bulunabilirler.

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahallelerin listesi, en çok merak edilen konular arasında yer alıyor ve kesintilerin süresi hakkında da detaylı bilgiler veriliyor. Bu kesintiler, şehrin altyapısının güçlendirilmesi ve daha iyi bir hizmet sunulabilmesi adına önem taşıyor.

hnb.jpg

r3.jpg

tjuyh.jpg

ujgh.jpg

jhng.jpg

v-001.jpg

jtyr.jpg

uiy.jpg

k.jpg

4ew.jpg

wq.jpg

yuj.jpg

ew2.jpg

e.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.