Emekliye yeni ikramiye jesti: Bu tarihlerde yatacak!

Emekliye yeni ikramiye jesti: Bu tarihlerde yatacak!
Kurban Bayramı’na sayılı günler kalmasıyla bayram ikramiyelerine ilişkin gelişmeler gündeme gelmeye başladı.

Hayat pahalılığı ve sürekli değişen ekonomik şartlar emekli vatandaşların geçim sıkıntısı yaşamasına sebebiyet veriyor. Kurban Bayramı’na sayılı günler kalmasıyla bayram ikramiyelerine ilişkin gelişmeler gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında, bayram ikramiyelerine yapılan %50 artışın bu yıl nasıl şekillenecek emeklilerin gündeminde…

whatsapp-gorsel-2023-11-24-saat-23-09-02-c02fdc9f.jpg

Ailelerin bir araya geldiği, Büyük bir coşkuyla kutlanan bayramlar bazı masrafları da beraberinde getiriyor bu kapsamda ikramiyeler emeklilerin nefes almasına olanak tanıyan etkenlerden biri olarak ön plana çıkıyor.

whatsapp-gorsel-2023-12-31-saat-03-58-17-f08d5a03.jpg


Kurban bayramı yaklaşırken, bayram ikramiyeleri de emeklileri meraklandıran ve internette en çok aratılan konulardan biri olarak ön plan çıkıyor. Bu ikramiyeler sadece emekliler için değil. Aynı zamanda dul ve yetim maaşı alanlar, şampiyon sporcular şehit yakınları, gaziler ve 65 aylığı alanlar için önem taşıyor. Vatandaşa yapılan bu destekler, Sürekli değişen ekonomik koşullarda bayram masrafları için nefes almalarına olanak tanıyor.


Kurban bayramı arifesi bu sene 15 Haziran’a denk gelecek. Bayram, 16 ila 19 haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Emekliye yönelik verilecek bayram ikramiyelerini ise 15 Haziran’dan önce yatması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.