İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kritik uyarı 'O tarihte gram altın rekor tazeleyecek'

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kritik uyarı 'O tarihte gram altın rekor tazeleyecek'
Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri açıkladı.

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altındaki son hareketler dikkatle takip ediliyor. Bu hafta rekor tazeleyen gram altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusuyken bir değerlendirme de Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

ELİNDE ALTINI OLANLAR SABIRLA BEKLESİN !

Memiş, elinde altın bulunanlara mart ayını işaret ederek, "Sabırla beklemelerini söylüyorum. Mart ayının sonuna kadar beklediğimiz 2150 TL seviyesiyle ilgili beklentimiz devam etmekte" dedi. Memiş yaz aylarında da yükselişin devam edeceğini kaydetti. Memiş Youtube hesabından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Ons altın 2050 dolar seviyesinde. Bu haftayla alakalı bir düşüş öngörüm vardı. Orta vadede 1950-2050 seviyesini takip edeceğimi ifade etmiştim. Açıklanan verilerle birlikte 2050 dolar seviyesi geldi. Ons altın, emtia taraflarında bir toparlanma var."

gram-altin2-gkgu-umui-o4dr-fauz.jpg

"GRAM ALTIN YENİ REKORA İMZA ATTI"

Gram altın TL fiyatını 2065 seviyesinde olduğunu görüyoruz. Serbest piyasalarda gram altın fiyatı rekor tazeledi, 2132 lira seviyesinde. Gram altın TL fiyatı 2128 lira seviyesini test etmişti. Ancak ons nedeniyle geri çekilme beklediğimi ifade ettim. 2113 seviyesine kadar geriledi, buradan tekrar hızlı bir atakla yeni bir rekora imza attı.

O TARİHTE YENİDEN REKOR TAZELEYECEK !

"Elinde altın bulunduran arkadaşlarımıza yine sabırla beklemelerini söylüyorum. Mart ayının sonuna kadar beklediğimiz 2150 TL seviyesiyle ilgili beklentimiz devam etmekte. Yaz aylarında 2500-2700 TL, yılın son çeyreğinde 3000 TL seviyesine ulaşacağını öngörüyoruz. Mart ayında 2150 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğiz."

gram-altin-cebb-8l5v-kdvt-iutg-frlh.jpg

"YUKARI YÖNLÜ HAREKETLER DEVAM EDECEK"

"2150 lira seviyesi yukarı yönlü kırıldıktan sonra 2170 lira direncine bakacağız. 2200 lira direncine bakacağız, gram altında yukarı yönlü hareketler devam edecek."

"GRAM ALTIN REKOR TAZELEYECEK"

"Gram altın hiç alım fırsatı vermez mi diye sorular geliyor. Bence vermez. Ons tarafında geri çekilme görsek de dolar mart ayında 32 TL seviyesinin üzerine yerleşeceği için gram altın yeni rekor tazeleyecek. O yüzden her fırsat bir alım fırsatıdır."

"Yılın son çeyreğinde 3000 bin TL seviyesini gördüğümüz zaman da yine bugünkü seviyelerin ucuz olduğunu göreceğiz. Elinde altın bulunduranlar beklemeli. Eğer nakite ihtiyacın yoksa beklemelisin, altın almaya devam etsinler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.