Elindeki parasını buna yatıran servet kazanacak ‘İslam Memiş zengin edecek yeni yatırım aracını açıkladı’

Elindeki parasını buna yatıran servet kazanacak ‘İslam Memiş zengin edecek yeni yatırım aracını açıkladı’
Ekonomist İslam Memiş zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Buna parasını yatıran köşeyi döndü.

Türkiye’de yatırım yapmak isteyen vatandaşlar doğru tercih yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Piyasa uzmanlarını yakından takip eden yatırımcılar elindeki parayı iyi değerlendirmek için doğru yatırım aracını arıyor.

Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve para piyasaları İslam Memiş, Youtube hesabından yeni yatırım aracını açıkladı.

Bu yeni yatırım aracının altın ve gümüşü geride bırakacağını söyleyen İslam Memiş, ayrıca uzun vadede altının her zaman kazandıracağının altını çizdi.

altin-uzmani-islam-memis-uyarmisti-artik-altini-2000-tl-uzerinde-gorebilirsiniz-ri4a-1.webp

'BUNA YATIRIM YAPAN KÖŞEYİ DÖNECEK'

Ancak bu sefer İslam Memiş takipçilerine yeni yatırım aracını tanıttı. Buna yatırım yapanın servet kazanacağını ve bahsi geçen yatırım aracının dünyanın gözdesi olacağını ifade etti

Bugüne kadar birkaç kez tavsiyede bulunduğu ve tanıttığı yatırım aracının kobalt madeni olduğunu söyleyen İslam Memiş, elinde parası olana kobalt madenini önerdi.

Kobaltın yakın bir zamandaş dünyanın yeni gözdesi olacağını ifade eden Memiş, erkenden haraket edenlerin çok büyük bir getiri kazanacağını dile getirdi.

cobalt.jpg

ALTIN BİLE REKABET EDEMEYECEK

Öte yandan İslam Memiş, Son yıllarda değerini 9 kat artıran gümüş ve uzun vadeli yatırım olarak tavsiye edilen altının bu yıl kobalt ile rekabet edemeyeceğini iddia etti.

Geleceğin dünyasında kobaltın kaçınılmaz bir başrol olacağını söyleyen İslam Memiş, yatırım yapanın kazanacağını belirtti.

ne-altin-ne-gumus-iste-dunyadaki-yatirimcilarin-yeni-gozdesi-kobalt-nereden-alinir-kobalt-nereden-cikar-kobalt-turkiyede-var-mi-kobalta-yatirim-yapilir-mi-uhlm.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.