CHP'deki para sayma soruşturması derinleşiyor tv 100 İş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesine ulaştı

CHP'deki para sayma soruşturması derinleşiyor tv 100 İş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesine ulaştı
CHP'de yaşanan para sayma soruşturması, yeni gelişmelerle birlikte gün yüzüne çıkıyor. TV100'ün edindiği bilgilere göre, soruşturma kapsamında iş adamı Hüseyin Köksal, konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da CHP İl Başkanlığı'na yönelik yürütülen para sayma soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. İş dünyasının tanınmış isimlerinden Hüseyin Köksal, soruşturma dahilinde ifade verdiği bilgisi TV100 tarafından edinildi.

Köksal, Hasan Hüseyin Şenyurt'un öne sürdüğü iddialar ve dosyada ismi geçen şahıslar hakkında bilgi verdi. Tuncay Yılmaz ve Fatih Keleş ile olan uzun süreli tanışıklığını ve Murat Kapki ile Ferhat Kapki ile olan arkadaşlığını dile getiren Köksal, aynı zamanda dosyada adı geçen Ahmet Köksal'ın kendi amcasının oğlu olduğunu belirtti.

daw.jpg

Ayrıca, Köksal'ın kuzeni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerden alınan açık hava reklam ihaleleriyle dikkat çeken ve büyüme gösteren "Advertcity" şirketinin ortakları arasında yer alıyor. Ancak Köksal, şirketin diğer ortaklarını tanımadığını ifade etti.

"ADVERTCİTY ŞİRKETİYLE RESMİ VEYA GAYRİ RESMİ HERHANGİ BİR ORTAKLIĞIM BULUNMAMAKTADIR"

Köksal, “Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı olan Murat Ongun’u genel olarak basından tanırım. Birkaç defa kendisiyle karşılaştığımız ve oturmuşluğumuz vardır. Dilekçede adı geçen Emrah Bağdatlı da arkadaşımdır” dedi.

Köksal, hakkında, görüntülerde yer alan paraları aracıyla taşıdığı iddia edilmişti. Köksal, ifadesinde, “Şirket şoförlerinden Servet Yıldırım’ın benim aracımla Serdal Taşkın’dan aldığı paraları Tuncay Yılmaz ve Fatih Keleş’e taşıdığı iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca iddia edildiği gibi benim Advertcity isimli şirketle resmi veya gayri resmi herhangi bir ortaklığım ve hissem bulunmamaktadır” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.