Hesabınızı kontrol edin Ödemeler hesaplara yatırıldı

Hesabınızı kontrol edin Ödemeler hesaplara yatırıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik finansal destek sağlamak amacıyla 142 milyon 582 bin Türk Lirası tutarında bir ödeme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik mali destek paketinin bugün itibarıyla hesaplara yatırıldığını bildirdi. Resmi açıklamaya göre, toplamda 142 milyon 582 bin Türk Lirası değerindeki bu ödeme, Hayvan Hastalıkları Tazminatı, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri ve Damızlık Ana Arı Yetiştiriciliği destekleri kapsamında gerçekleştirildi.

Bakanlık, bu finansal desteğin, hayvancılık ve arıcılık sektörlerindeki üreticilerin yanı sıra tarımsal danışmanlık hizmetlerinden faydalanan çiftçilere de önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. Ödemelerin detaylarına ilişkin bilgiler, Bakanlığın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Çiftçi Kayıt Sistemi'nde yer alan bilgilerini e-Devlet platformu aracılığıyla sorgulayabilmektedir. 2021 yılına ait Çiftçi Destek Ödemesi bilgilerine erişmek için, kişisel T.C. Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresi kullanılarak sisteme giriş yapılması gerekiyor. E-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek sorgulama işlemi için, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne yönlendiren ekranın kullanılması yeterli. Ödeme bilgilerini öğrenmek isteyen çiftçilerin, e-Devlet şifresine sahip olmaları zorunlu.

aw173179-01-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.