Bu burçların önsezi kabiliyeti şaşırtıyor 'Astrologlar açıkladı'

Bu burçların önsezi kabiliyeti şaşırtıyor 'Astrologlar açıkladı'
Astrologlar birçok tartışmanın odağı olan bir konuyu yeniden gündeme taşıdı. Önsezi yeteneği, burcun evren enerjisiyle belli olur mu?

Yıldızların ve gezegenlerin hareketlerinden ve enerji alanlarından etkilenen burçların iz düşümleri astrologlara göre insanların kader çizgisinde önemli olayların yaşanma biçimini ve şeklini de etkiliyor. Bu alanda çalışma yapan isimler sıklıkla duru görü yeteneği veya altıncı his gibi mistik yeteneklerin de burç özelliklerinden etkilenebileceğinin altını çiziyor. Astroloji bilimine göre zihin okuma yeteneği ve ön sezileri kuvvetli olan burçlar şöyle sıralanıyor.

BURCUNUZ BUNLARDAN BİRİ İSE ALTINCI HİSSİNİZ YANILMIYOR

BALIK: Genellikle duygusal ve çekingen yapısıyla bilinen balık burcu insanı, kendi mistik evreninde değerlendirildiğinde sezgileriyle ön plana çıkıyor. Özellikle rakamlarla ve sayılara ilişkin duru görü gerektiren olaylarda isabetli tahminleri ile ön plana çıkabilicekleri söyleniyor.

YENGEÇ BURCU: Güvenilir olarak gösterilebilen Yengeç burç grubundaki insanlar, güçlü sezgileri sayesinde isabetli tahminlerde bulunabilirler.

AKREP BURCU: Güçlü önsezileri ile birçok ortamda ön plana çıkabilen Akrep burcu insanları, etraflarındaki kişilerin iyi veya kötü ne düşündüklerini sezebilirler

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.