Kabızlığı bitiren mucizevi karışım '2 kaşık eklemek yetiyor'

Kabızlığı bitiren mucizevi karışım '2 kaşık eklemek yetiyor'
Hareketsiz bir yaşantınız varsa sık sık kabızlık problemi ile karşı karşıya kalıyor olabilirsiniz ancak alternatif tıbbın mucizeleriyle bu problemi ortadan kaldırmak mümkün.

Gündelik yaşam tarzınızın hareketsiz olması, spor yapmamak, doğru ve dengeli beslenmemek gibi birçok faktör bağırsak sağlığınızı etkileyerek birçok rahatsızlığa sebep olabilir. Bağırsak sağlığınız vücudunuzun sağlıklı işleyişinin bozulmaması için önem arz ediyor. Lifli yiyecek tüketimi,özellikle yeşil yapraklı sebzeler bağırsak sağlığınıza önemli etki eden etkenler arasında yer alıyor. Beyaz yakalıysanız ve genellikle iş düzeniniz masa başı çalışmaya dayanıyorsa, sıvı tüketimini arttırarak, bağırsak kanallarının temizliğine yardımcı olabilirsiniz ancak hazır kahveler uzman önerilerine göre bağırsak sağlığına destek veren besinler arasında yer almıyor. Alternatif tıbbın desteğiyle bağırsaklarınızın daha sağlıklı olmasına yardımcı olabilirsiniz.

BAL MUCİZESİ

Bal, bağışıklık sistemini destekleyebilecek antibakteriyel ve antiviral özelliklere sahiptir . İçeriğindeki enzimler sindirim sisteminizi yatıştırarak, bağırsak hareketlerinin düzene girmesine yardımcı olacaktır. Bal ile birlikte limon birleştirildiğinde bağırsak florasında olumlu etki meydana getirdiğine dair bulgular bulunmaktadır. Limon, içeriği bakımından lif açısından zengindir. Lif, dışkının yumuşamasını sağlayarak, bağırsak hareketlerini düzenlemesini etkiler.

BAL VE LİMON KARIŞIMIN NASIL YAPILIR?

1 Bardak sıcak su
2 tatlı kaşığı bal
yarım tatlı kaşığı limon suyu

Malzemeleri karıştırın ve gün içerisinde tüketin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.