Bardaklarınız çizik içinde kalıyorsa bunu deneyin' 2 malzeme yetiyor'

Bardaklarınız çizik içinde kalıyorsa bunu deneyin' 2 malzeme yetiyor'
Bulaşık makinesine özenle yerleştirdiğiniz bulaşıklar çizik içinde çıkıyorsa bu yöntemi deneyerek, problemi çözebilirsiniz.

Bulaşık makinesi en kurtarıcı beyaz eşyalarından biri olarak, mutfakta sıklıkla kullanılıyor. Bulaşık makinenizin performans kalitesi marka farketmeksizin kullanım alışkanlığınıza bağlı olarak değişiklik gösterir.Filtre temizliği ve bulaşık makinesi ekipmanlarının düzenli olarak temizlenmesi hijyen açısından önemli olduğu kadar bulaşıklarınızın temiz yıkanması içinde önem arz eder. Bu kapsamda kullanılabilecek farklı ürünler olmakla birlikte doğal olanı tercih etmek,sağlığınız için doğru ve güvenilirdir.

bulas.png

MEĞER SIRRI BUYMUŞ!

Sevdiğiniz tabak ve bardaklar üzerinde çiziklerin oluşması canınızı sıkabilir. Öte yandan misafir sofralarında tabak veya bardaklarınızın ilk günkü güzelliğini yansıtamaması moralinizi bozabilir. Bu ürünlerin çizilmesini önlemek sandığınızdan daha kolay... İşte tabak ve bardaklarınızı ışıl ışıl yapacak o yöntem. Öncelikle bulaşık makinesinin deterjan gözüne her zaman kullandığınız şekilde deterjanı koyun. Daha sonra üzerine 1 çay kaşığı limon tuzu ve yarım çay kaşığı arap sabunu ekleyin ve makineyi çalıştırın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.