21 Ocak burç yorumları 'Gökyüzünden haber var'

21 Ocak burç yorumları 'Gökyüzünden haber var'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 21 Ocak 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Sizin hiçbir hatanız olmadan ortalıkta dolaşmak zorunda olduğunuzu hayal edin, belli ki ertelenemeyecek konular var, seçimleri veya kararları geciktiren dış sorunlar var. Önemli olan sonunda kazanan çıkacağınızı bilmektir.

BOĞA

Boğa burcu, temel şeylere dikkat eden bir burçtur; hayatta iyi bir romantik ilişkiye ihtiyacınız olduğunu düşünürsünüz, doğru kaynakları getiren bir işe, çok ya da azı ile her zaman doğru uyumu bulmayı başarırsınız. Duruma göre değişir. Sorun, son zamanlarda bazı garantilerin dış ve öngörülemeyen durumlar nedeniyle zayıflatılmasıdır.

İKİZLER

Bu gün Ay burcunuzdadır; bu, Aralık ayının başında sizi rahatsız etmiş olabilecek küçük anlaşmazlıkları çözmeye çalışmak için iyi bir alamettir. Bu saatlerde yeniden huzur bulmaya çalışmak için adım adım ilerlemek iyidir. Bazı durumlarda arkadaşlık ilişkilerinde ve olası ortaklar ve işbirlikçilerle çatışmalı bir durum devam eder: Bu nedenle bu dönemde bazı konular sorgulanabilir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

İçinizde hissettiğiniz tedirginliği yenmeniz gerekiyor. Talepte bulundunuz ve yanıt alamadınız: Ocak sonu ile Şubat başı arasında kontrol yapmak zorunda kalacaklarının işaretleri arasındasınız. Gerekirse kuru dalları da kesebilirsiniz. 2024 yılı onayların yılı olacağı için önümüzdeki iki haftayı yönetmenin zor değil, sadece sinir bozucu olduğunu düşünüyorum.

ASLAN

Şubat ve Mayıs ayları arasındaki dönem, gerçek eylem olasılıklarınızı anlamanıza ve aynı zamanda, özellikle kendi işiniz varsa, fark edilmenize de hizmet eder. Yapılar değişti, Şubat 2023'ten bu yana her şeyi sorgulayanlar oldu. Aslan doğumlu insanlar zorlukları sever! Ekonomik düzeyde dikkatinizi rica ediyorum, Jüpiter'in tam tersi olması uzun vadeli yatırımlar konusunda ortalama bir kullanılabilirliği ortaya koyuyor.

BAŞAK

Bugün bazı sorunlarla başlıyor, önümüzdeki birkaç saati nasıl geçireceğimize veya hasara neden olmamak için yorgunluğu nasıl yöneteceğimize dair şüpheler. Bu gökyüzü, ayın sonuna doğru giderek güçlenecek olan potansiyeliniz için bir sınır temsil etmiyor ve yaratıcı yıldızlardan bahsedebilirim: 23. Venüs'ten itibaren ilginç bir geçiş başlıyor ve eğer niyetiniz varsa iyi bir alamet olacak.

burclar.jpg

TERAZİ

Bir şeylerin ters gittiğini, gerginliklerin, provokasyonların olduğunu hissediyorsunuz. Ailede uzak durulması gereken bir gerginlik durumu olsa bile, nihayet iyileşmeyi fark etmek için önümüzdeki iki haftayı gözden geçirmemiz gerekiyor. Bazen tam olarak anlaşılmadığınızı ve anlaşılmadığınızı düşünürsünüz ve bu sizi üzer, özellikle hassas bir insan olduğunuz ve uyum aşığı olduğunuz için olayların elinizden kayıp gitmesine izin veremezsiniz. Şubat ortasından itibaren her şeye dair daha farklı ve daha olumlu bir vizyon gelecek.

AKREP

Bugünlerde bir projeyi hayata geçirmek için yola çıktıysanız endişelenmeyin, aklınıza iyi bir fikir veya sezgi gelebilir ve o zaman iyi haber şu ki, yakında pek çok aktif gezegen olacak: Merkür zaten aktif, o zaman biz de aktif olacağız. Ayın sonuna kadar daha fazla onay ve daha fazla eylem kapasitesi ile ilginç Venüs ve Satürn'e sahip olacaksınız.

YAY

Şu anda herkes sizi izliyor, birçok şey yapabilirsiniz. Yakın zamanda grup veya rol değiştirdiyseniz bir alışma aşaması olacaktır. Venüs'ün birkaç gün daha burçtan geçişi, büyük bir eylem kapasitesi ve özel bir çekicilik getirir. Ancak düşüncelerinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz çünkü çok fazla vurgu yapar ve aklınıza gelen ilk şeyi söylerseniz hata yapma ve birini birine düşman etme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

burccc.jpg

OĞLAK

Burcunuzda giderek daha fazla varlık var, Merkür zaten aktif, Venüs 23'ünden itibaren iyi olacak, Mars hareket etme yeteneğinize yardımcı oluyor. Burcun altında doğan bazıları, ayrılıktan sonra uzun süre yalnız kalmayı tercih ediyor. Bu bir yaşam tarzı seçimidir. Ancak bu dönemi yeni tanışmalar için verimli bir dönem olarak belirtmeliyim ve tabii ki kendinizi eve kilitlemediğiniz sürece bir tutkunun yeniden uyanma ihtimali çok yüksek.

KOVA

Bu pazar gününün en çok kapsadığı Ay'ın güzel yönünden yararlanmakta fayda var, Güneş birkaç saattir burçta ve bu da bir güç unsuru. Kesin olan şey, geçmişten farklı şeyler yapma, kişinin hayatını değiştirme arzusunun gerçekten zorlayıcı olduğudur. Çağrı veya komisyonla çalışıyorsanız şimdilik yeni bir şey yok ama unutmayın, 13 Şubat'tan sonra her şey daha netleşecek, Haziran ayına kadar geçmişte yapılan taleplerin başarılı bir sonuca ulaşacağına ve projeler için yeniden onayların olacağına inanıyorum.

BALIK

Bazen kendinizi melankolik günler yaşarken buluyorsunuz, bu Pazar Ay'ın uyumsuzluğu nedeniyle gerilimlerden daha az arınmış görünüyor ve Ocak ayının başında doğan tartışmaları hatırlayabiliyorsunuz. Herkesin kendi gökyüzü vardır, ancak az ya da çok bu burç altında doğan herkes romantik ve aile ilişkilerinin gözden geçirilmesiyle karşı karşıya kalmıştır. Bu Pazar günü eylemden ziyade yansıma günü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.